Kerimegeninannesi Şimdi hastaneden geldimdaha önce bebeğimn kafasında 2 tane kist çıkmıştı şimdi sonucu aldım 4 tarama testim temiz çıktı ama doktorum bir göz daha gördün istyorum dyerekten beni 9 eylül tıp fakültesinde başka bir öğretim üyesi kadın doğumcuya yönlendirdi canım çok sıkıldı neden böyle birşey yaptı acaba başına böyle birşey gelen varmı
Kbr06 Kerimegeninannesi kafasında ki kistler kayboluyormuş bizimde hem ciğerde hem kafada kist var hangi doktora gittiysek kafasındakileri saymıyorum bile onlar kayboluyor dediler
dilanbartos Telaşınızı anlıyorum. Kimin başına gelse panik olur ama doktorunuz zaten gerekeni söylemiş. Şimdi biz burada ne desek ne kadar doğru olur? Sizi kırmak İçin söylemiyorum bunu lütfen yanlış anlamayın. Böyle durumlarda önce doktorunuzu dinleyin daha sonra paylaşın ya da paylaşımınızı sadece ‘dertleşmek’ için yapın.
Kerimegeninannesi Tabikide doktorum bilgi verdi bir başka gözün daha görmesini istyorum sıkıntı yok dedi ama belki urda böyle bişey yaşayan varsa bana süreci anlatmasını istedim tabikide buradaki hiç kimse doktor değil ama tecrübe
Kerimegeninannesi Yesimustafa demi canım bişy olsaydı söylerdi yarın gidicem ama çok stresliyim hayırlısı olur inşllh 🙏🏻🙏🏻
Yesimustafa Bence öyledir sonuçta doktor olarak bakmış ve temiz demis. Inşallah hayırlı ıyi sonuçlar alırsın paşa için
Kerimegeninannesi Yesimustafa amin canım benimm 2 hamilelğim prensesimz gelyo nasipse oğlumda 3,5 yaşında😍🙏🏻
Liyam Benimde bebeğimde koloroid kist vardı 2tane doktorum perinatoloji uzmanına gönderdi o baksın dedi pazartesi doktora gittim cok şükür kist cıkmadı içiniz rahat etsin diye söylüyorum eğer sizinkide koloroid kist ise kendiliğinden geçiyo gebeliğin 27.haftasına kadar kayboluyomus ve bebeğin zeka gelişimine falan da engel değil
Kerimegeninannesi Liyam canım inşllh benim de öyle olur bnada doktrm ilerleyen haftalarda kendiliğinde kayboluyor demişti ama 4 tarama istedi onu yaptırdık sonuç temi çıkınca başka bir ywre yönlendirdi inşllh temiz haberler alırım canım 🙏🏻❤️
Kerimegeninannesi Ruzgarr dokuz eylül üniversitesi hastanesin de Erkan çağlıyan dye bir öğretim üyesine yönlendirdi canım
Kerimegeninannesi Kbr06 inşllh canım ya bu stres çok yordu beni çok şükür Rabbim beterinden korusun tabide insan endişeleniyo işte inşllh sizinkilerde geçer canım Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin 🙏🏻