Yigit-and-mother Kızlar açılmam var ama sancım yok bu ne looo 🤭😄 39+2 yim napayım ne edeyim ben şimdi aşagımda baskı var sadece tuvaletim var gibi sürekli tuvalete sıkışır gibi nişan falanda gelmedi
Meltemkrkmz Yigit-and-mother cnm aynı durumdayız. Bende 39+1 deyım hastanedeyım sımdı yatış yapıldı 2 cm acıklık var. Bekliyorum nolcak blmyrm 😬
F1234 Yigit-and-mother kızlar benim 40+4 1 cm açılma var 20 dakikada bir belime ağrı giriyo acaba ne zaman olurki doğum 😔
Lizbonn Yigit-and-mother squat yap yer sil bir de sıcak su ile banyo yap canım benimde 37+3’de nişanım geldi 3 cm de açıklığım varmış bunları yapınca tabi foşş hastanede su patladı sonrası doğum😬😬
Meltemkrkmz wisesmom cnm nemımy Yuksek tansyon ve gebelik sekerim var bide preeaklampsi öykum var. Haftamda geldıggı ıcın doktor beklemek ıstemedı en kısa zamanda dohumuu baslatacaklarms 😪
Hatice1043 Yigit-and-mother mrb canm ben de aynı yım 39+2 haftalıgım bugun kontrolüm wardı doktor 2 cm açıklığın oldugunu soyledi fakat sancım yok benım de suni sancıyla dogum yapabileceğimi söyledi