Baharyzcici Kizlar adetim bitti ve ovulasyona başladım bu ay içinde ayrı bı umut var kimler benim gibi şuan ovulasyon deniyor birbirimizi aydinlatalim 🥰
Samta Baharyzcici bu ay yumurtlamada pik görmemin üstünden 5 gün geçti adete 6 gün kaldı. 10 aydır deniyoruz heyecanlıyım bu ay soğan kürü de yapmıştım. İnşallah vardır 🌸
Tusami Baharyzcici adetim dün bitti, yarın rahim filmi için doktora gideceğim inşallah hemen çekilirim. Bu ay ovulasyon testi almayacağım , iki aydır kullanıyorum, ilkinde kimyasal oldu, bu ay hiç bişey yok..gidebilirsen doktora takip yaptıracağım
2oglus Samta soğan kürü nasıl yapılır tam olarak anlatır mısınız nette baktım ama bazı yerlerde düşük riski olur hamilelik düşünüyorsanız yapmayın yazıyordu
Baharyzcici Tusami ay hadi bakalım hayırlı haberler ben bu ay içine doğuyor iki gündür ovulasyon yapıyorum ilk oglumdada öyle olmuştu bakalım
Baharyzcici acemkizihot1 hamilelik testi gibi kaset testler çift çizgi gördüğün gün yumurtlama günün oluyor ertesi gün hafif siliklesmisse yumurtan çatlamış olduğunu anliyorsun diğer günlük silik çizgi oluyor hergun testi yapıp çift çizgi olmasını bekliyorsun çift çizgide beraberlik yasiyorsun
acemkizihot1 Baharyzcici ben iphonelardaki sağlık uygulamasından takip ediyorum adet günümü girdiğim zaman yumurtlama zamanımı haber veriyor kesin netliği yok mu oranın acaba
Umutduru Baharyzcici benim de çarsamba bitti adetim 2 günde bi ilişki olacak şekilde gidicez bakalım.4 düşükten sonra Biz de tüp bebeğe başlamıştık doktorum doğal.yolla 1 kere daha denememizi söyledi eşime ilaç falsn verdi hayırlısı 🙏🏻🌼
Mehtapkz Baharyzcici bende yumurtlamayi 16 haziranda gordum canim bu ayda hsg cekildim 1 senedir deniyorum bir kimyasal olustu sadece ondan sonrada olmadi canm erken gebelik testini yumurtlamadan 12. Gun sonra yapmayi dusunuyorm bekliorm sabirszlikla velki hsg ile sansli olmusumdr diorm belkide aman bu ayda olmuck diorum son 5 gun zaman gecmior
Mehtapkz Baharyzcici Hayir cnm ikinci Allah’ım nasip ederse ama uzun zaman oldu olmuyor bakalm nasip kismet
Samta 2oglus ben adetimin bittiği gün başladım. Sabah akşam aç karna içtim. 15 günlük kür. Ama ben 1 hafta yaptım. Hiçbir sorunum yok içim temizlensin enfeksiyon falan varsa diye ☺️