Busranurkrts @EsrazkanBalk benimde aynı canım doktorum 12. Haftada bırakıcaz dedi ben test vs yapmadan başladım 1 tane düşüğüm var canım. Bende endişeliyim 3 gün var 12. Haftama inşallah iyiye gider herşey 🙏🏻 Hayırlısıyla inşallah sağ salim alırız kucağımıza 🤗👶🏻♥
EsrazkanBalk Busranurkrts aynen canım bende korkuyorum çok ugrastım bu bebek için inş sıkıntısız sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza
Hilalakar Glshckc ben enox kullanıyorum canım ama herkes hibor diye bir iğne var o daha etkili diyor arada kaldım ondan sordum
incbrn Gulcan30 sadece preeklempsi ise bence bunda bir sıkıntı olmaz inşlalah. Çünkü ben pıhtılaşmadan dolayı doğumdan sonra tedavi gördüm. Kortizon ve kan sulandırıcı iğneler. Antifosfolipit sendromuna bağlı benimki..
EsrazkanBalk Hilalakar birşey demedi homozigot var ama gerek yok dedi işte. Devlette bir dr a gittim o da gerek yok dedi ama heterezigot daha hafif bir sorun onda bile doğuma kadar kullananlar var ben anlamadım. Randevu alabilsem hematolojiye gidicem ama alınmıyorda
Glshckc EsrazkanBalk yani bunu en iyi doktor bilir canım o yüzden bişey diyemiyorum tek doktorla kalma başka doktora gitme şansın varsa git
Erdemlayda nzngk arastrma hastahanelerı genelde yapıo unıversıte hastahanelerı veya özel labaratuvarlar bulundugunuz ılde varsa baktırabılırsınz trombofolı panelınden
bynist nzngk Tibbi genetik bolumu - trombofili paneli - pihti testleri . Devlette yapiyorlar ama biraz zorluk cikariyorlar bir kac dusuk olmasi gerek vb gibi sinir bozucu seyler soylemislerdi ilk gittigim hastanede
Erdemlayda Bende 2 tane gebelık yasadım kaybettm ardından arstrldı ve pıhtılasmam old ogrendım3. Hamıleyım onceden tedbırımızı aldık ıgneme basladım ılclarımı kullanıorum allaha sukur 23 hftalık oldum 2 homoz 1 hetez genım
EsrazkanBalk Hilalakar ben neden alamıyorum 🙁 uyarı veriyor bana önce başka branşa gidecekmişim o yönlendirirse albilirmişim