limoncicegimFO Oxorza İzmir deki Devlet hastanesi hangisinde doğum için önerirsiniz aceba Aliağa dayım buraya geleli 1 sene oldu bir bilgim yok bilgi verir misiniz bu konuda
Oxorza limoncicegimFO bende İzmiri pek tanımıyorum pek bilmiyorum canım ege üniversitesine gittim hep sadece orayi biliyorum
Ociftci limoncicegimFO bende aliagadayim ama egeye gidiyorum kan uyusmazligi dolayısıyla ekstra rutin kontroller için aliaga tıpa gidiyorum
Ociftci limoncicegimFO bize uzak izban ile gidip geliyor 1 saat sürüyor hastaneye yetismemiz çok kalabalık sadece sıra zar zor geliyor ama ilgilnenen doktorlardan memnun kaldım
Oxorza limoncicegimFO orda doktor seçimi yok canm değişiyor surekli memnunum güzel hastane yani gidebilirsn
Ociftci Cok kalabalık ama ilgilenme gayet iyi doktor güzel bi şekilde konuşuyor ben 3 defa gittim hepsinde de ayrı doktorlar vardı zaten bilgilerini gördükleri icin sorun olmuyor
Oxorza limoncicegimFO alt katta kadın bakiyor bazen üst katta sürekli erkege denk geldm 2 yerde bakılıyor kalabalık oldugu icin
limoncicegimFO Ociftci canm yeditepe ve Ege de ben daha önce hiç gitmedim takipli değilim detaylı ultrasonu orda yaptırmak istiyorum ama sıra bulabilir miyim aceba
Ociftci Mümkün değil sıra bulmak geçenlerde gittim kasımdan önce yok dedi sıra bende özel hastane ile görüşücem