shtngstr Adet tarihime göre 20 ultrasona göre 22 haftalık gebeyim. Şimdi ben hangisini dikkate almalıyım anlamadım bebegim 432 grammış. Tetanoz aşısını vs hangisine göre olmalıyım? Bir de doktorum benim 2li 3lü taramamı hep önde giden haftalara göre yaptı 😕 cevaplarsanız sevinirim 🤗
Muhammedamine shtngstr benimki 21+0 da 430 gr 24 cm di haftasıyla uyumluydu tam . Niye size 22 hafta dediler
begumge shtngstr benim de hep 2 hafta önden gitti. 37+5te kilosu normal boyu 1 hafta önde. Siz son adet tarihini baz alacaksınız.
Brlgry shtngstr ben de dün detaylıya gittim 20 haftalık hamileyim ama ultrasonda 1 hafta önden çıktı bebek 21 haftalık yanı bende anlayamadım 1 hafta önemi sarıyor acaba Doğum ilerki zamanlarda düzelirmi acaba
Deryasin shtngstr benimde 27 haftalık gözüküyor ama ultrasonda 30 kusur haftalık çıkıyor 2 buçuk hafta önden gidiyormuşum
shtngstr Muhammedamine ultrasonla muayene ettiğinde 21+4 432 gram dedi muyanem bugün değildi 3 gün önceydi. Ama ben adet tarihime göre 19+4 günlük gebeydim. Öyle olunca benim kafam karıştı arada tam 2 haftalık bir fark var.
Muhammedamine shtngstr canım benimkide şu anda 5 gün önde ama ben normal haftamı söylüyorum . Çünkü doğum son adetbtarihine göre oluyor gelişimine göre değil
Deryasin shtngstr doktoruma sordum ben bunu. Ee dedim doğum zamanı öndeki haftaya goremi olucak diye. Hayir adet tarihine gire dedi . Keske hep ileri gitse bi an once kucagimiza alsak :)
Meryem34 shtngstr Benim de öyle adet tarihimden önde aşıyı onlar belirledi zaten biz seçmedik kayıtlı orda 😊
Brlgry niayk doktorum anne iri uzun baba iri uzun bebekte normal yanı dedi iyi bakmışız demekki ne diyelim 1 haftada kalsınlarda normal doğuralım 😍
Aysenuroz shtngstr 23+5 haftaligim ve 21 haftalikken doktora gitmistim en son 450 grdi baska doktora gittin mi cnm
Havvamurat shtngstr aynı benimki gibi çıkmış sizinki de. En son 34 haftada gittim 3kilo 190gram di. 19.haftada sizinki gibiydi
Havvamurat shtngstr benim de 2hafta önden gidiyor 35haftaligiz 37 çıkıyor ultrasonda. Doktor son adet önemli dedi