Herkes gibi bende yazmak için sabırsızlanıyordum çok şükür yazmak nasip oldu ben 38+6 da sezeryan doğum yaptım aslında normal düşünüyordum ama bebeğimin kafasının büyük olduğu normal doğurmayacağım söylendi bende çocuğumu düşünüp kabul ettim sabah gittik işlemler yapıldı ameliyathaneye çıktım ben spinal istedim iyi ki de öyle istedim bebeğimin ilk çıktığı an herşey o kadar güzeldi ki doktorum ve yanındaki ekip o kadar tatlı ve konuşkan insanlardı ki hiç korkmadım spinal iğnesi yapıldı hiç acı hissetmedim normal damar yolu açılır gibi kısa ve az bir acıydı sonra sonda takıldı uyuşmuştum zaten hissetmedim onu da 10 dk sonra bebeğimi gördüm karnına dokunulduğunu hissediyorsunuz ama kesinlikle acı yok 15 dk sonra da benim işlemlerim bitti odaya getirildim sonra bebeğim getirildi sütüm az geliyordu haliyle 4 5 güne düzeldi kesinlikle rezene için hem gaza iyi geliyor hemde sütünüz çoğalıyor ebeler ara ara gelip kanamayı kontrol ediyorlardı biraz karna bastırıyorlar o hafif acılı anlık geçiyor sonra ve sıra ilk kalkmaya geldi evet gerçekten ilk kalkış çok zor ve ağrılı sonrasında biraz yürüyüp uzandım 10 dk sonra kendim tekrar kalkmak istedim ve yürümeye başladım ne kadar çok yürürseniz o kadar çabuk iyileşirsiniz bebeğinizi gördüğünüz an tüm acılarınız gidiyor kesinlikle ten tene temas yapın çünkü bebeğiniz gerçekten çok sakinleşiyor biraz uzun oldu kusura bakmayın sezeryandsn korkmayın benim çevremde çok korkutmuştu beni ama hiç öyle olmadı bebeğiniz için en iyisi neyse onu yapın güzel anneler ❤️❤️