Ummugulsum05 37+5 den merhaba kızlar bugun temizlik yaptım biraz detaylı saat bşte bitti baya kasılma bel ağrısı adet sancısı başladı yanında da aşırı terlemem var büyük abdest geliyor durmadan hastaneye gitmelimiyim yanlış alarm mıdır yorgunluktanmı oldu sizce
Kubra_elif_ahmet Ummugulsum05 Gitsen iyi olur derim çünkü bebek doğmadan önce oluyor o büyük abdestin varmış gibi oluyor sürekli idrar için gidiyorsun damla damla geliyor ama sürekli tuvalette durmak istiyorsun. Yani en azından ben en son ebeye tuvalete giriyim bi altıma yapıcam şimdi dedim ne tuvaleti çocuk geldi artık dedi
FatmaNur_27 Ummugulsum05 yarın 39 haftalık oluyorum bende temizlik yapıyorum detaylı aynı şekilde ağrılarım olup geçiyor galiba yorulduğunuz için olabilir düzenli devam ederse gidin bence
sarilacivert08 Ya bnmde bugün adet sancısı gibi bı vurdu ama regl sancısınin 1000 katı nefes alamadım ama bı daha olmadı kaç dk bı olursa doğum başlar bu arada 35 haftaligim erken daha bnm
Ummugulsum05 Kubra_elif_ahmet evet çok idrar varmış gibi ama azıcık geliyor duş aldım düzenli bi kasılma olunca gideyim en iyisi
Kubra_elif_ahmet Ummugulsum05 Hastane yakınsa git bence ben bütün gece kıvrandım planlı suni sancıyla olacaktı gece heyecandan uyuyamadım diye düşünüyordum meğerse 4cm açılmam olmuş sancım da varmış ama hissetmedim bile yorgunluktan evi falan temizlemiştim bende
Ummugulsum05 Hep erken davranmıycam diye artistlik yapıp sancı gelince paniklemem peki 🙈 eşimin gelmesini bekliyorum şuan ağrı adet sancısına döndü iyice
Feride11_ Ummugulsum05 bendede şuan adet ağrısı gibi ağrı var ve ben nstdeyknde adet ağrısı gibi agrm olmuştu o zaman sancı çıkmıştı
Ummugulsum05 Feride11_ alttan bakılması beni ürkütüyor ikinci gebeliğim üstelik ilkinde alttan çok bakıldı çok bıkmıştım