ztrkk 15 haftalık hamileyim. Sütyenlerimin hepsi çok rahatsız ediyor. Siz nasıl sütyenler kullanıyorsunuz? Rahat bir sütyene ihtiyacım var. Markasıyla yazabilir misiniz. 🌺
Deletedmom727272 ztrkk https://ty.gl/qqamhzoske fiyatı hem erişilebilir hemde yumuşacık, kumaşı yakar gibi görünse de bir denemenizi isterim asla yakmıyor demiri yok zaten göğüslerim büyüdüğünden beridir bunlarla yatıp kalkıyorum 4 rengi var
Sinem-123 ztrkk pentinin sütyenlerini kullanıyorum çok rahat hiç çıkarma gereğide duymadım sürekli takıyorum
seda2209 ztrkk ben sürekli gidip değişik değişik alıyorum göğüslerim büyüyüp duruyor jsxjksnc 95 oldu en son ama rahatını hâlâ bulamadım istiyorum ki hem kavrasin hem küçük gostersin ama yok jskxksc
lauris seda2209 sürende indirimde olan bir sütyen var 80 tl fiyatı ben ondan. aldım ve çok memnun kaldım linkini bulursam atacam size
Esra_G ztrkk evde asla kullanmıyorum da dışarda lcw emzirme südyeni almıştım onlar çok rahat demirsiz desteksiz pamuklu kumaş ve önlerinde ped var ince yarım atlet tarzları çok rahatlar