benimmdunyamm Offf hastaneyi arıyorum.ulasamiyorum hafta sonuna girdi zaten kağıdı atmışım elimden 😭😭e devletten girdim reçete eskileri görünüyor bugunki görünmüyor yansır mı acaba yarın
uykucusirin benimmdunyamm ben hastaneden çıktığımda yazdıkları e reçeteyi mesaj olarak da gönderiyorlar ama e nabız da görünüyor
Nesrintas22 benimmdunyamm canım eczaneye tcni ver onlar çıkarır zaten bizim burda böyle de sizin orayı bilmiyorum
iremss benimmdunyamm reçete düzenlenince sms geliyo Ayrıca enabızda muayene olduğnz doktora tıklayınca hastalıklarm reçetelerim işlemlerim diye orda da görünüyor En olmadı eczaneye gidip tc ile sorgulayıb
benimmdunyamm Adyokisimsiz orada ilaç çıkıyor sadece reçete no çıkmıyor e devlete yarın inşallah yansır orada görünüyor reçete no
Deletedmom727272 benimmdunyamm yanlışsam düzeltin lütfen bu 5 numaradan oluşan kod değil mi aradığınız
benimmdunyamm Deletedmom727272 7 tane var canım sayı harf karışık önceki reçeteleri saydım da onlarda 7 kod var ama bugunki görünmüyor
benimmdunyamm iremss ordada çıkmıyor canım bu eczane niye böyle.yapiyor anlamadım ilaç görünüyor diyor rapor görünüyor diyor barkod olmadan vermiyor
Celiktss benimmdunyamm millete neden aptal diyosunuz şimdi . O da işini yapıyo.. E nabızda reçetelerim kısmına girince doktor isminin altında yazıyo kod. Bütün reçetelerin kodları yazıyo sırayla. Tekrar bakın görürsünüz
A_syma benimmdunyamm Hem ilaci almadan kagidi atin. Hemdr eczane calisanina aptal deyin. Oh valla. Atmasaydin recete kodunu.
Gamzesaa benimmdunyamm yarın yansır benimde hastaneden gelirken gözükmüyor ertesi gün ilacı almasam da e nabıza düşmüş oluyordu
benimmdunyamm Celiktss yazmıyor orada bugununki yansimamis sanırım çünkü işine gelimce veriyor işine gelmeyince vermiyor o yüzden
Aysegulsayhar benimmdunyamm çok saçma kimliğinle gidiyorsun zaten öyle şey mi olur ya başka eczane dolan Belki verilir
Celiktss SN. …..09.06.2022 TARIHLI E-RECETE NUMARANIZ: 1NHCEMB - ILACLARINIZ: 1 ADET …… 100 MG.30 TB. - ACIL SIFALAR DILERIZ B001 Gibi sgk dan da sms gelmesi lazım size ya da eşinize eğer sgk varsa
Deletedmom727272 Celiktss 1N’den sonrasını da … sansürü yapın, hasta bilgileriniz bu koda da tanımlı olabilir, isim kimlik no vb.😬
benimmdunyamm Celiktss SGK var aslında normalde geliyordu ama bugün gelmedi reçete bilgisi numarama baktım numara da aktif belki yarına yansir