Kızlar hastanenın temızlıgı ıcın amenna yatak oda genıslıgı vs hızmet oZelı aratmaz. Ama malesef yapılan ovguler bende bosuna cıkdı bebegımı kucagıma sag salım aldıgıma sukredıyorum..Benı ve burda hastanede yatarken tanıstıgım hastayı aynı duruma sokmuslar yanı artık prosedurmudur nedır bılmem ama ben 9 gunumde hala bu hastanede el mahkum yatıyorum. Cıkma ımkanım olsa ozele gıdıcem ama malesef hep burda takıplıydım baska hastanede devlet olarak burda takıplı oldugum ıcın pek bıe yapamayız deyıp gonderdı.ben 41 haftama yakın sancılarla acıle hep guttım geldım kanamalarım sancılarım olmasına ragmen eve gonderıldım sonra yatıs yapıldıgı gun sancım basladı ama hıc bır ıslem yapılmadı sadece acılmama bakıp durdular altdan muayne yanı 8 cm acılma olmasına ragmen bebek gelmedı ve kafası catıda kalmıs yanı benm catı testım bıle yapılmamıs.bende altdan muaynede yapıldı sanıyorum ne bılem nasıl bır test velhasıl acıl sezeryana alındık zaten bebekde kakasını yemıs yavrum kalbınyavaslamıs benım tansıyon 18lerde sukur sag salım cıkdık fakat eve gelır gelmez karnım gıt gıde sısmeye kızarmaya basladı enfeksıyon ımkansız vumku yaramda hıc skntı yok.rahım odem toplamıs ve benım kılolu olmamdan dolayı olusmus enfeksıyonmus sacmalıga bak o kadar kılolu ınsanlar var ustelık yaramda enfeksıyon sıfır tertemız bakdım. Tekrar hastaneye yatısım yapıldı yaram acıldı ıcınden bastırarak sıvı bosaltılıyor antıbıyotık verılıyor.ustelık acık sıvısı gelen bır yara oldugu ıcın sterıl bez degıstırıp durmak zorundayız ve dun hemsırelerden bu kadar cok sterıl be kullandıgımız ıcın bıze bez vermedıler dusunun en son doktor geldı dedı ben sıze bez getırıcem dıye .benımle aynı durumun farklı versıyonunu yasayan ıkı hasta daha vR bu katta aklınız varsa onunden gecmeyın pazartesı cıkıs aldıgım gıbı ozele gıdıcem .cok gec kalmıs olsamda malesef.