sedaningebeligi Doktorum 13+4 haftalık Ken erkek bebek olduğunu söyledi yanılma payı var mı siz ne zaman öğrendiniz?
MerveEbru sedaningebeligi 13+3te erkek dendi 21de detaylıda kız olduğunu öğrendim bence kesin karar vermek için erkek yanılma payı olabiliyor o haftalarda
Deletedmom52620 sedaningebeligi bende o haftalarda öğrendim kız demişti değişmedi 3 doktorda kız dedi.
sedaningebeligi MerveEbru siz peki gördünüz mü ultrasonda penisi bu diye gösterdi bariz belli olduğunu söylüyor ama birkaç izlediğim videoda klitoris çıkıntı sı da olabiliyormuş deniyor ama o küçük bir çıkıntı
MerveEbru sedaningebeligi bana göstermedi canım ama ne bileyim ya cinsiyeti o haftalarda yeni yeni şekillenmiş oluyor ben yaptım öyle bi hata gittim erkek dedi diye erkek kıyafetleri aldım bi iki hafta daha sabretmekte fayda var
seda2209 sedaningebeligi bana 12 de erkek dedi 16 da gittim yine erkek dedi bu hafta detaylı var bakalım ne olacak 😂
Zeyzeyp sedaningebeligi 13 haftalıkken bn net öğrenmiştim erkek olduğunu cnm bildiğin pipiyi göstermişti biz bile anladık o yzdn bizm değişmedi oğlum oldu bu ikinci gebeliğim 14+3 ken kız dendi Buda değişmedi hala kız bakalm
sedaningebeligi Zeyzeyp aynen bize de bu bacağı Bi diğer bacağı bu da pipisi dedi ama şimdi gelen cevaplardan da biri erkek denip kız çıktı demiş o yüzden kafam karışıyor hayırlısı bakalım
bir_pasa_annesi sedaningebeligi bizede 13 haftada erkek gibi duruyor dedi 17 haftalıkdi kesin erkek dedi
sedaningebeligi MerveEbru keşke emin olmadan size söylemeseymiş kötü oluyor hazırlığı ona göre yapınca
Deletedmom_12 sedaningebeligi ben 12 hafta icinde yuzde doksan erkek dedi ama diger kontrolumu bekliyorum 😀