_Berna_ Kızlar suyunuz nasıl geldi? Böyle bi anda aktı mı yoksa azar azar mı geldi? 38+0′ım iç çamaşırım ıslanmış ama akıntı gibi değil anlayamadım tam. Çamaşırımı değiştirdim bekliyorum devam edecek mi diye
Damla1995 _Berna_ bazen sizinti seklinde olur bazende patlar birden fazla fazla gelir. Benm patlamisdi fazla fazla gelmisdi tam 40 hftaliktim. Sizinti seklinde olanlar yaniltabiliyo o yuzden doktora git bikac kez daha olursa. Bazen enfeksyonda bu akilde sulu akinti yapiyor cnki.
Rabiakrky _Berna_ bazıları son haftalarda suyu azaldığı için azarda gelebilir diyo bnde 39+1 im henüz öyle bişi olmadı sürekli tetikteyim
Minnosannesiym _Berna_ afedersiniz küçük abdest gibi gelir fakat tutamazsiniz elinizde olmaz , bı depend takıp bekleyin
_Berna_ Damla1995 Tamam canım. Bişi akıyomuş gibi oluyor ama şu anda çamaşırımda bişi yok. Hemşireyle konuştum oda aynısını söyledi. Takipte kalıcam
Cansugamze_ Bnm Bi su bardağı kadar gelmişti ve 1 defa geldi hastaneye gittiğimde 2 cm açılma varmış sonra doğum oldu zaten
Eslem_1 Rabiakrky zaten son haftalarda herkesin suyu bir miktar azalmıyor mu? Ben 38 de gittim doktor suyu biraz azalmış ama bu haftalarda normal demişti sanırım..
Cansugamze_ _Berna_ hastaneye gittiğimde kasık ağrım ve karnım sertleşmişti sn takip et durumunu ona göre acile git baksınlar bi kuzum
Rabiakrky _Berna_ ayy bnde öyle kuzum ilk gebeliğim bide gaz sancısını bile doğum sanıyorum bazen 🤣🤣😬
Rabiakrky Eslem_1 aynn canım bnde onu dedim son haftalarda suyu azalıyo zaten hani belki ondandır diye düşündüm
_Berna_ Cansugamze_ Bu akşam gidicem. Gün içinde karnım 4 defa sertleşti. Kasıklarımdaki ağrı dünden beri devam ediyor. Belimde hafif bi ağrı var. Bebek kanalda olduğu için mi kasıklarım sızlıyor anlayamıyorum. Gerçi doktorum da kanalda filan dememişti ama
Cansugamze_ _Berna_ yaa doğum da olabilir gününde gelmiş zaten sn bugün git mutlaka sağlıkla gününde gelsin inşallah🥰🤲🏻🌸
_Berna_ Cansugamze_ Yaa inşallah🥰 Zorlu bi hamilelik geçirdim sürekli hastanelerde yattım artık kavuşmak istiyorum♥️
_Berna_ Minnosannesiym Yok öyle değil otururken akıyodu onu hissediyodum çamaşırımı değiştirdim ama şu anda bisi yok