Hayal_ 40 haftayı tamamlamak üzereyiz ve hala açılmam yok iki gün önce nişan gördüm ve nstde hafif sancim çıkıyor sadece, 4 gündür böyle devam ediyor benim gibi olan varmı 🥲 o kadar agrilarim var ki bi an önce doğsun istiyorum ama kızımın geleceği yok gibi
Furkanesra06 Hayal_ bizde 39+4 üz 2 gün önce kontrolüm vardı ne sancı var ne açılma 😒 doktorum 1 hafta daha bekleyelim yoksa sezaryen dedi, nişan da gelmedi napıcaz bilmiyorum 😔
Rummmi Hayal_ pazartesi tam 40 haftalık oluyorum ne sancı ne açılma birşey yok bekliyorum öylece sanırım Sezeryan olacağım bu gidişle
Annesininkurabiyesi Hayal_ canım doğumun yavaş yavaş başlamış ya işte nişan gelmiş sancında var sıklaşır bi iki güne inşallah sancıların gelir bebişinde… 😇 youtube dan doğum başlatan egzersizlere bak onları yap istersen açılman olsun
Hayal_ Furkanesra06 Benim doktorum da son 9 gün dedi gelmezse suni sancıyla baslatacaz ama korktum hiç açılmam olmazsa direk suni sancıyla nasıl olur bilmem bide ilk doğumum olacak
Furkanesra06 Hayal_ benimde ilk doğumum bana suni filan demedi önümüzdeki çarşamba kontrol var yine açılma sancı vs olmazsa Perşembe sezaryen günü verdi 😔Çarşamba’ya kadar gelmesi lazım 😓
Hayal_ Rummmi Yaa Allah yardımcımız olsun ben de normal doğurmak istiyorum ama bu gidişle sezeryan olacağız gibi
Hayal_ Furkanesra06 yaa insallah carsambaya kadar olur benim de pazartesi kontrol bakalım Furkanesra06
GamzeGuzeller Kızlarr bizimde 39+2 çarşamba son gün sadece 1 cm açılma var 2 haftadır ilerlemedi hiç ama çarşamba günü daha bekler mi yoksa suni yada sezaryan mı der hiiç bilemiyorum salı kontrole çağırdı bence salı muayene edip çarşamba son gün yatırmak isteyecek gibi geldi bana yoksa çarşamba gel derdi diye düşündümm siz ne dersinizz 😢 bu arada yapmadığım kalmadı squat hurma yürüyüş adaçayı plates ılık duş vs vs vs yani
Hafize27 Benimde son 8 normalde gelmezse suni denenecekti nasıl olduysa yan dönmüş bebegim böyle normal imkansız dedi pzt son kez bakılacak dönmemişse sezeryan ilk doğumum normaldi rahattı şimdi korkuyorum sezeryan dikişi agrısı göbek kalması istege beglı sezeryan olanlara şaşıyorum
Hayal_ Annesininkurabiyesi Onerileriniz icin teşekkürler ☺️her şeyi yapıyorum. 40 haftadan sonrası tehlikeli bi süreç o yüzden öncesinde gelsin istiyorum. Ve benim gibi olan var mi merak ediyordum.