Deletedmom727272 Deletedmom83940 elma gadar erik, aha bele içi pancar gibin sulu sulu ekşili tatlılı bişi, yani kızını oğluma layık görürsen bahçesini veririk😈
Haticenurozturk Deletedmom83940 erkek gibi canım benim oğlumda böyleydi cinsiyet öğreneceğim zmaanlar sanki biraz daha kalıplı duruyor erkek bebekler
Deletedmom727272 Deletedmom83940 hay kafamı s** gerçekten mi? Kız sağlam yetişeceğini bilsem yollayayım istanbuldan giresun kaç gün🥹
kuzucumoglum Deletedmom83940 ahahah benimde doktorum bugün rüyamda hayırlı olsun cinsiyeti erkek diyordu kalktım kalkali bir tuhaf haller içerisindeyim ☺️
Deletedmom83940 kuzucumoglum bende rüyamda bi kere gördüm oda kızdı arkadaşım görmüş erkek dedi bakalım merakla bekliyorum 😂
Ksks07 Deletedmom83940 aşırı anlayan biri doktor olabilir ancakk 😂 Burada bir arkadaşım post açmıştı herkes erkek demişti kendini çok kaptırmıştı kızı oluyor. Anlamak pek mümkün değil ama insan eğlencesine sormak istiyor merak ediyor ama kendinizi yine çok kaptırmayın derim söylenilenlere naçizane ❤️
Deletedmom83940 Ksks07 yok canım benim için kız erkek farketmiyor kızım da yok oğlumda rabbim hayırlısını versin her zaman tabiki merak ediyorum üzülmem yani 😊