Grenpeopl [silindi] şu bebek yıkama şapkası cok iyiymiş ya ilk kez gördüm tam benlik acemi ve yıkarken panik yapacağı garanti olan bir çifte gore eşimde buna sevinecek sağol canım☺️
SmrBkrci [silindi] yani tercih meselesi yanlış anlaşılma olmasın ama sizin aldığınız üstü plastik kaplama çoğu yeri bitek ağız tarafı demir.eczanelerde bebekler için çıtçıt tırnak makası derseniz verirler canım.
bebetonunannesi16 [silindi] maşallah sağlıkla doğsun bebişlerimiz 🥰bende atıyım kızlar ben hamile kalmadan önce bile bişiler almıştım bimde çalışıyorumda 😁
bebetonunannesi16 https://resimyukle.io/r/jA5HFjXvWi buda benden fikir olsun hamişlere bu arada Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bebişlerimiz sağlıkla doğsunlar ben bimde çalıştığım için hem indirimli aldığım ürünler bazıları bazılarıda e bebekten alınan indirimli ürünler 🥰
Nunu19 [silindi] ben ilk kızımda bebek yag kullanmadım doğal Hindistan cevizi yag aldım coconat gibi koktu ve çok güzel besledi tavsiye ederim. Şimdi yine öyle yapacağım. 😊
[silindi] @112268 kız dedin diye pembe şapka yenidoğan şapkası banyoda gözüne kulağına su kaçmasini önlüyor diğerlerine de bakmak istersen aldıklarım bunlar ama ateş ölçer birde pişik kremi eksik burda kuzum benim
112268 [silindi] evet şimdi bakıyorum da aldım hatta şu banyo şapkası çok hoşuma gitti kesinlikle çok işe yaricak bişey teşekkür ederim
zehraduman Krizantemm oğlum olmasını çok istemiştim öğrenince de çok sevindim dört gözle bekliyorum canım oğlumu ama cicili bicili kız kıyafetleri çok cezbediyor insanı bir de erkekler için hiç güzel bir şey yapmıyorlar saçma sapan şeyler hep aynı
Krizantemm zehraduman müslin takımlar var çok güzel. Gözüm onlarda benim de 🤗 Hayırla sağlıkla kucağına al yavrunu ✨