[silindi] Benim bebek alışverişim bu şekilde atladıgik veya sormak istediğiniz bir şey varsa buyrun 💕
Cananyildiz [silindi] pembe yuvarlak olan sey nedir canım ? Tarak setinde koku var mı fırçası falan nasıl
Dolunaybelinay [silindi] https://imgyukle.com/i/VXJMBN benim de suana kadar aldıklarım diyelim 😂😂 bunlar sadece çektiklerim
nfssultan1 [silindi] Çok teşekkür ederimm, 100′lü olan kutuda ki göğüs pedi mi ne olduğunu çıkaramadım tam
[silindi] Talihimyokbahtimkara fark ettiysen burun aspiratörü var bebiş için bebişin burun tıkanıklığıni açmak için istersen atarım sana burdan aspiratörün mekanizmasını
[silindi] Doğum çantasına da iki müslin örtü iki battaniye 20 adet bez 3 adet bebek için ağız mendili emzik biberon bebek için alt temizleme pamuğu 4 tane hastane için bebeğe kıyafet paketlerin eksik yok sanırım
[silindi] Eylul2019 bende yeni anneyim 💕 daha doğum yapmadım tecrübeli bi arkadaşımla gidip alışveriş yaptık eksik varsa kusura bakmayın bende bilmek isterim
[silindi] Cananyildiz bebeğimin duşta kulak ve gözüne su kaçmasini önlüyor banyo şapkası diyelim bı nevi 💕
[silindi] Cananyildiz tarak setini açmadım ama şimdi sen sorunca sitesinde kullanıcı yorumlarına baktım memnun kalan da var kalmayan da 💕
Sumiire Cananyildiz koku yok ilkten tüyleri biraz dökülüyo ben yıkadım iyice diğer tarakla taradım dökülen döküldü şimdi dökülmüyo
Eylul2019 [silindi] estagfurullah canm.pisik kremi bebek yagi sabun tozu kiyafetlerini yikamak icin islak mendil falan dikkatmi ceken bunlr
[silindi] nfssultan1 aynen göğüs pedi daha uygun bu 50 TL verdim bundan al rica ederim ne demek en azından başka anneler de faydalansın 💕
[silindi] Dolunaybelinay çok güzellerr ben kiyafetlerine hiç para vermedim 4 torba ya yakın yakınlarım verdi sağolsun onları yıkadım ütüledim 💕 bebeğin yediği helal giydiği haram derler bunu öğrendim ben 💕
Eylul2019 Dolunaybelinay bisey sorabilirmym?dolunay alisveris yazan tahtanin adi ne dir nerden aldiniz
zehraduman Dolunaybelinay ya maşAllah kız anası olduğun nasıl belli bandanalar cicili bicili şeyler biz erkek anaları da anca paçalı don alıp dönüyoz her seferinde😂
Dolunaybelinay [silindi] aaa ne guzel çok iyi yapmış sınız. Bana verecek kimse yok malesef herşey sıfır dan aldım
[silindi] Dolunaybelinay erkek kardeşimin ikizleri var ikiside kız 🤣 şu an 7 aylıklar 💕 iki torba sadece gelinimiz verdi 🙈
[silindi] Eylul2019 bebek yağı bebek losyonu tercih etmedim bebek yağındansa bebek losyonu öneriliyor diye biliyorum ıslak mendil almadım dikkat ettiyseniz temizleme pamuğu var cildi hassas diye o şekilde kullancam bi süre pişik kremi almadım evet ama Bepanthol baby almayı düşünüyorum 💕