Ya bişeyi beğenmeyince neden hemen haram zıkkım olsunlar ah etmeler falan. Biri eczacıya sallar, biri doktora, biri profesöre.. içeri girdim de beş dakika bakamadı diyosun da o adama günlük verilen hasta sayısı için hasta başı 5-10 dakika bırakıyolar.. doktora küfür edene kadar Sağlık Bakanlığına mı etseniz? Evet ukala şımarık,ilgisiz doktorlar da var ama bütün doktorların allah belasını versin falan da yazılmaz insaf yani. Sandığınız gibi 10nin küsürler falan kazanmıyo kimse, ayrıca kazansa da hakkı derdim, zaten onlar da insanca muamele görmüyor hiç bi sağlık çalışanı da! En ufak olayda elinde bıçak kapı kesem hastalar var bu ülkede… ben de hastaları şikayet edeyim o zaman. Ben içerde vajinal ultrasona giriyorum dan diye kapıyı açıp içeri dalan öküzleri kime şikayet edeyim?? Canı sıkıldıkça randevu alıp gelmeyen salakları kime söyleyeyim? Kocasıyla gelip prenses gibi kaynak yapan ,etraftakileri iten hanzoları kime şikayet edeyim?Biraz insaflı olun ya. Herkesi de bir tutup oturduğunuz yerden bütün meslek gruplarına sallamayın. Ha zaten İst da her yere Suriyeli doktor atamışlar, geçen birime mecbur kalıp gittim, adamın ne dediği anlaşılmıyor, ben buna mı muayene olucam?