Bus-ra97 minikumutlar inşallah büyümüştür canım ama femara çok güzel büyütüyor yumurtayı benim 21 mm olmuştu
Brandy minikumutlar ” Ben de Cuma gunu kullanmaya baslayacagim tekrar adetimin 5.Gününden itibaren sabah aksam 5gün. 21.gunu gel progesteron hormamonuna bakalim dedi. Benim 3.kullanisim olacak. Psikolojik olarak cok etkileniyirum hormonlari yukselttigi icin surekli duygusal ağlama moduna giriyorum istemsizce Bi önceki kullandigim da catlatma ignesi vermisti ilk defa her hamile kalmistim o duygusu bile muhtesemdi ama malese düşükle sonuclandi geçen ay . bu sefer doktorumu degistirdim catlatma ignesi vermedi. Bakalim bu ay neler olacak. Arti olarak Gynopol diye takviye vitamin verdi 3 ay kullanicam
OOrkidee Brandy canım bende ilk defa famera kullanmaya başladım bu ay dr da bana çatlatma iğnesi vermedi diye çok endişe etmiştim. Buradaki kızların çoğuna vermiş doktorları okuyunca üzülmüştüm. Bende ekstra ilacı seninle aynı şekilde kullandıktan sonra eş zamanlı ovülasyon testine başlamıştım ilk defa yumurtlama ve çatlamayı yakaladım değerlendirdim. Şimdi meraktayım oldu ise belirtiler ne zaman kendini hissettirir 🥺
minikumutlar Brandy yaaa hayırlıısı olsun canım bnde kullanıyorum şuan 30 unda gidicem 7 gün sabah akşam verdi baklım geçen ay az geldi dozu
Brandy OOrkidee Benim en belirgin belirtim göğüslerimde bi sislik agri olmustu normal değildi yaniyorduy atlat vs dokununca bile rahatsiz oluyordum . Sütyensiz yururken inanilmaz agri yapiyordu. Osekilde suphelenmistim. Yani hissetim hamile olduğumu kan verdim adetime daha 8 gun vardı kanimda erken gebelik cikti. Ama malesef tutunamadi🥺 6-7haftalikken düşük yaptim.
Brandy OOrkidee çatlatma iğnesi tek seferlik yaziliyormus benimde 3.kullanisimda vermisti iğneyi , daha sonraki surecler icin rapor yaziyorlarmis daha pahali oldugu için , oyizden vernemis olabalir sanada
OOrkidee Brandy Brandy anladım canım sağ ol. En azından gebelik yakalamışsın oluyor bu da bir şey bana kalır ise , hayırlı zamanda inşallah tekrar olacaktır üzülme 🙏🏻🌸
OOrkidee Brandy öyle mi onu bilmiyorum. 3 ay kullan oldu oldu , olması aşılama deneriz diye söyledi doktor ama , ilaçların pahalılığını da gözetiyor doktor yük olmasın diye. İlacı toplamda maksimum 6 ay kullanılabiliyor gibi bir şey duydun mu canım?
Brandy OOrkidee evet canim uzun sure kullanim da kist yapiyormus ara veriyorlar genelde farkli tedaviye geçiliyor sürec uzamamasj icin bende aşılama istemistim ama dusuk yaptigim için biraz kendi haline birakmamis istedi klomeni de ben istedigim için yazdi vitaminle beraber. Ben hamile kaldigim ay bol bol kuru incir yedim tavsiye ederim. Kuru inciri kaynatip suyuu ictim yumurta gelişimine yardimci oluyor ve havuc incir kuru yapmayi düşünüyorum bu ay catlama için . Araştır istersen sende doğal yolla catlamasi için
Brandy minikumutlar normalde ağrı yapmiyordu ama hamile kaldigim ay inanilmaz bi bel agrisi yasadimsurekli heran adet olcakmisim gibiydi tutunmaya calistigi icinmis megersem ins. Sizlerinde oyledir saglikli gebelikleriniz olur
minikumutlar Brandy ayy aminn inşallah canım yeni zaten reglim bitti dün bi oldu şuan belim fena ağrıyor
Semadml minikumutlar bende bu ay klomen kullandım pazar günü iğnemi oldum 3 gün oluyor yani benim elimde ovülasyon testleri vardı meraktan yaptım bir yumurtam iyi gelişmişti cuma 17mm gördü pazar iğneyi yap dedi ama ben cumartesi ovülasyonda çatlama gördüm bir sıkıntı olur mu acaba kendi mi çatladı sonra iğne etkisiyle sanırım diğer tüm testler çift çizgiydi 🤷🏻♀️