minikumutlar Kızlar bu ay yeni bir umut yeni başlangıcımız olsun Klomen kullananlarda gelsin dertleşelim 🌸
Linammm01 minikumutlar ben bu ay femara+çatlatma iğnesi kullandım bugün çatlatma iğnesinin 4.günü bakalım hayırlısı olsun inşallah hepimiz hakkında 🤲
Adana0001 minikumutlar bende bu ay klomen çatlatma iğnesi kullandım 9. Gün iğnenin bakalım bekliyoruz
Tutiliko minikumutlar 5 gün günde 1 tane içtim. Muayeneye gittiğimde 11mm olmuştu yumurtam. 3 gün daha kullanıp muayeneye gideceğim .
minikumutlar Linammm01 geçen ay adetin 3.günğ başlamıştım 5 gün günde 1 kez kullandım bu ay da işte dün gittim canım günde 2 kez 6 gün verdi sonrasında süreç nasıl ilerliyo ayy bayramdada memleketüme gidicez ilişki günleri oraya denk gelmez inşallahh yaa
Linammm01 Ben ayın 9. Da gitmiştim ilk ayın 20 sine kontrol dedi o zaman baktı bir yumurta olmuş 22mm çatlatma iğnesi verdi 12 ve36 saat sonra ilişki dedi ondan sonra 1 dolu bir boş ilişki olsun dedi süreç böyle oldu bende canım -
menesse Bende 8haziranda kullanmaya başladım 5 gün boyunca 1 tane aldım. Şu an yumurta takibindeyiz pazartesi randevum var
Bus-ra97 Bende femara kullandım şuan 10. Günüm rahatsızlandığım için kan testi vermek zorunda kaldım 2.64 çıktı sizce iğne etkisi geçmiş mi bu değer artarmı
minikumutlar Adana0001 süzin nasıl oldu süreç beni 30 unda çağırdı tekrar bakıcak yumurtalarıma duruma göre iğne de yapıcak menogon yada menopur diye
Tutiliko minikumutlar muayeneye gittim 17 mm olmuş yumurtam . Ama doktorum çatlama iğnesi vermedi. İlişki günü önerdi. Acaba yumurtam çatlar mı kendi.