Edanursenol Merhaba kızlar benim akintim oluyo nasol tarif etsem ne yesil ne sari acik bi renk ve hemen kuruyo 7+4 düm normal mi sizdede oluyo mu onemsemem gereken bisey mi
secilertu Edanursenol ben 21 haftalık oldum bende de akıntı hala devam ediyor. Bu durumun normal olduğunu duymuştum koyu renkli olmadığı sürece ama 🤔
secilertu Oyakubra çekinerek soruyorum ama 🙈 hangi durumda şüphelendiniz akıntıdan ? Yani rengi veya koku durumda sıkıntıyı nasıl farkettiniz ?
Oyakubra secilertu çekinmene gerek yok canım:) rengi çok sarıydı sonradan yeşilimsi koyu kıvamlı bir hal aldı kasıklarıma ve belime ağrılar giriyodu direk enfeksiyondan şüphelendim zaten tahlilde de çıktı enfeksiyon diip geçmemek lazımmış erken doğuma kadar yol açarmış
secilertu Oyakubra çok haklısın 😔 çok şükür benimki sadece düz akıntı ağrım falan da yok çok şükür söylediklerin aklımda olacak size de çok geçmiş olsun 🤲🏻
Drsnbyfatma Bende 8+4 üm cnm en başından beri oluyo şuan da yoğun beyaz renkte doktorum normal olduğunu ilaç kullanmamam gerektiğini söyledi
VVV41 Akıntı demeyin ! Bütün tahlillerim temiz ama nedendir bilinmez kurtulamadım 19 haftamız bitiyor. Daha dün doktora gittim vajinal muayene yaptırıyorum her yer ıslandı korktuk ama her şey normal çıktı . Acaba idrar yaparken tam yapamıyor muyum diyorum kendi kendime doktora sormayı da unuttum kalan idrar mı çıktı baskı yapılınca anlamadım ! Yine fitil kullanıyorum . Peki sizde vajinada sızlama ve zonklama oluyor mu?
Oyakubra VVV41 Bende sadece ağrı oluyo kasığımda idrar yaparken tam yapmamış hissi geliyo sonra bidaha oturuyorum wc ye :) akıtı rengim sarı, yeşil oluyo belim ağrıyo..
Edanursenol Bende de ne icersem tuvalete gitme istedigi geliyo ama kasik agrisi ya da koku yok. Tesekkur ederim bilgilariniz icin ❤