Se3008 Merhaba yardımcı olurmusunuz ? 4+2 deyim akıntım su gibi geliyor normalmidir ? Birde daha doktora gitmedim folik asit hamile kaldıktan sonrada içilebilir mi ? Genelde önceden kullanılıyormuş sorun olmaz dimi 🙄 Teşekkürler 🙏
Burcum Se3008 akıntı çok normal ama doktora gittiğinizde yine de bilgilendirin muhakkak. Doktora söyleyin o size folic asit başlatacaktır zaten. İlk üç ay kullanılması bebek omur ilik gelişimi için çok önemli.
Elifece Se3008 önceden kullanmaya başlıyorlar genelde ama benim gibi beklenmedik hamile kalanlar , hamile olduğunu öğrendiği an kullanmaya başlıyor 3 ay içiyor 🙂
NaimeYilmaz Se3008 o akıntı hamılelık boyu devam edecek☺ Folık asıde hemen başlamanız lazm . Annede folık asıd eksıklıgı bebekte cok ciddi hasarlar bırakabılıyor . Çok yakınımda örnegını yaşadk bunun umarm hemen başlarsnz 🙏
NaimeYilmaz Se3008 eczaneden sizde alablrsnz 30lu 120lı kutular halınde satılıyor emın olun 1gün bile pek önemli 🙏
Arya92 Se3008 Ben 5+3te ilk doktora gitmistim. Folik asit kullanmaya baslamamistim hamilelikten once. Bilincli birine benziyorsun neden baslamadin diye biraz sitem etti. Hemen Folio diye bir folik asit verdi. Zaten gidalar takviyesi diye geciyor. Recete ile alinmiyor. Istersen alip icebilirsin.