anne96 neler sormam gerekıyor kızlar ve bebekler dogdugunda da ultrasondakı hallerıne benzıyorlarmı burunları fılan 🤭
kuzeymomss anne96 bizimki aynı çıktı valla gülüşü falan aynı hatta her ultrason fotosunda eli çenesindeydi şuan eli hep çenesinde uyuyor 😀😍
Deniz_20 anne96 benziyor ultrasonda da minik burunlu minyon tipli tıpkı bana benziyordu doğdu ayynııı ben😂
Deletedmom_110 Derya Benimki bana aşırı derecede benziyor o zaman benim kopyam olarak mi çıkacak 😅🥰❤️
esradgn123 kuzeymomss Benimki ayağını başına çıkarıyor yüzünün yanında ayağıyla poz veriyor 😅 Nasıl olur artık bilmem
Deletedmom_110 Derya Ayy inşallah öyle olur doktorum her gitmemde resmen senin kopyam yüzü aynı sen diyo🥰🥰
Derya anne96 yan profil duruyordu doğduğunda da aynısıydı zaten yan profil bakınca artık büyüdü kocaman oldu ister istemez değişti ama doğduğundaki hali ile tıpa tıplar🌸
OksijenliSu anne96 Yok detaylı ultrasonda ben göremedim ne yazık ki tıp fakültesinde yaptırmıştım. 😊😊😊 Şimdiki bebeğimi göreceğim inşallah. Kendi gittiğim hastanede yaptıracağım. (özel)
Sevgi123__ Eşimin uyuma şekli bebeğimin karnımdaki şekli aynı kolunu ayaklarını bağlaması bile inşallah benzemez dedim ama maalesef benziyor galiba😅😅yandım
Bebegim4 Sevgi123__ hahah😂😂 kız vallahi benimki de durmuş şekli vs babasıydı vallahi şimdi 7,5 aylık aynı babası gibi uyuyo 🥰
minik_koala_ve_annesi Sevgi123__ benimde esim hep kolunu basinin altina koyar uyurken ultrasonda cocukta ayni oyle duruyor