Gamzebzk06 Kızlar 13+1 haftalık hamileyim ama karnım kasıklarım ağrıyor neden olur panik yaptım ya kanama VS hiç bişey yok çok şükür ama hamile kaldım kalalı hep karnım ağrıyor yada kasıklarım
Deletedmom15257 Gamzebzk06 canim normal eğer çok.siddetli ve lekeleme yoksa bebek.gelisiyo ağrı yapiyo
gonulcelen Gamzebzk06 rahim büyüdüğü için dokular bağlar gerildiği için ağrı oluyormus bnde cok çektim bir süre sonra geciyor ara ara oluyor ztn o zamanlar cidden karnının büyüdüğünü hissediyorsun
Duyguuuu Gamzebzk06 Canim kanaman olmadigi sürece korkma. Ben 30. Haftaya giricem hala agriyor. Cunku rahim büyüyor bebek büyüyor. Icini ferah tut saglicakla kal 😘
Elyfnagme 11 haftaligim, bende cekiyorum, doktoruma sorudm baska sıkıntım yok gaz sancısıdır dedi, gonlunu ferah tut 🤗
Gamzebzk06 gonulcelen ben de korktum ya hamile kaldıgımdan beri kesilmedi çok şiddetli değil ama adet sancısı gibi
Deletedmom15257 Gamzebzk06 akinti rengi bezyazsa normal bazen sarı renkte normal oluyor cnm yeşil enfeksiyon kahve pembe ve kanama iyi değil 😘
Chan Bir buçuk ay kadar bende bu derecede bir ağrı çektim. Haftalarımız aynı seninle. Benim sonradan ara ara kasık ağrılarına dönüştü. Ama doktorum endişelenecek bir şey olmadığını, rahim genişlediği için olduğunu söylemişti. O yüzden panik yapmadım. Kanama vs yoksa normaldir bence.
Gamzebzk06 Chan ben hamile kaldığım dan beri çekiyorum ama bugün böyle biraz kendini belli etti gribim bir de üşüttüm mü ondan mı kaynaklı bilemedim
Gamzebzk06 Deletedmom15257 genel de sarı renkte benim canım o zaman endişelenecek bişey yok çok şükür teşekkür ederim vallahi 😊❤️
Chan Çok amiyane tabirle sarı ve sümüksü gibi akıntı rahmin enfeksiyon vb şeyleri dışarı atış şekli. Oldukça normal 😊
Gamzebzk06 Duyguuuu çok teşekkür ederim canım içim rahatladı :) sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bebişlerimizii