Sbasak Boncukkse Suni sancıdan daha kolaymış sanırım o yüzden devlet hastanesinde bir çok hamilede önce onu deniyorlar.Ablamda da koymuşlar ama onda açılma yapmamış suni sancı vermişler. Bende açılma yapıldığı için suni sancıyı belki bir saat anca verdiler
aslicatkin Boncukkse kolay dıyemıycem malesef 4 saat sunı cektım ustune suyum patlatıldı ustune kanamam durdurulamadı kendı sancını bekle derım yoksa zor 😔
ElifAsyam Boncukkse sabahtan suyum gelmişti hastaneye gittim geceye 1 e kadar boş boş sancısız bekledim suni sancı 4-5 saat durdu 1 saat sancı çektim ve doğdu hiç korkmayın hayırlı kolay doğumunuz olsun ❤
Boncukkse edis22 yok hayır sezaryende direk aldıkları için sancıya gerek kalmıyor. Ama sancı çekip gelmezse sezaryene alırım dedi doktorum.
Tiredshe Ben ilk kızımı suni sancı ile doğurdum öyle anlatıldığı gibi ölüp bitilecek bir şey değil zaten ilk önce rahmin gevşemesi için fitil felan yerleştiriliyor. Sabah girdim akşam 11 buçukta doğurmuştum.
Meraliso Boncukkse benim de öyleydi ve suni savcıyla doğum yaptım benimki biraz uzun sürdü oksiput posterior geliş oldu yüzü göğe bakarak geldi öyle gelmeseydi daha kolay olabilirdi ama yine de normal doğurabildim çok şükür
RabiaKaratas minikmucizemmmmmmm ben suni sancıyla doğum yaptim ilk bebegimi 3cm açıklık vardi surecte gayet hızlı ilerledi herkes bir olmuyor ki
minikmucizemmmmmmm RabiaKaratas bende aynısını dedim zaten herkesin bünyesi farklı okumadınız sanırım