SevcanSungur arkadaslar tuvaletten ciktintan sonra ozel bolgede bir islaklik sonra sileyim dedim sapsari akinti ici hala onla dolu sizce nisan mi ama kan man yok ve sumuksu degil cok fazla sizlerde nasil oluyor
gamzeliv SevcanSungur benimde az önce lavabodan sonra beyaz su gibi bisey akti aorna durdu azdu ama pecete koydum önüme bekliyorum bende anlamadm agru sizi yok cok az bel agriai var 35 haftaligim sen kaçsn
gamzeliv Obsesifk of ya ne bilim karasızim aksama beklim yine olursa gidim olmzmu ztn dogum olsa sancim olur dmi gece fln
Obsesifk gamzeliv en son ne zaman doktora gittin suyun ne durumdaydı en son gittiğinde? Suyun azalmış olabilir o yüzden diyorum ve hiç haberin bile olmaz
Obsesifk SevcanSungur evet benimde olmuştu öyle yoğun sümük gibi araştırmalarımdan öyle bir sonuç almıştım. İnan nişan daha farklı ve mutlaka kan geliyor nişandan sonra 🙂
SevcanSungur gamzeliv olsun saglikla gelsinler evet biraz erken ama kilosu okadar kotu degil 2nin altina tehlike diyorlar ama sen dikkat et biraz daha beklesin anne karninda:)
Obsesifk gamzeliv yok gelmez benim 36da suyum azalmaya başlamıştı sadece ultrasonda anlaşılıyor 39da ise sınırında altına inmişti ondan dedim doktora bir görün diye he hemen bitti gitti diye bişey olacak değil ama azalıyorsa dikkat eder ona göre iş yaparsın