Sinemfidan Kizlarrr merhaba Çarşamba günü hastanedeydim ve bu önümüzdeki hafta gelmemi hangi doktora gittigin onemli degil randveu bul gel ac karnina testler yapilicak sonra ameliyat günü verilicek dedi simdi bide bayram geliyor size sorum su ben bu onumuzdeki hafta sali gitsem 38+4 olucam ozaman acilde. Girsem doğum icin geldim diye hemen ogun yaparlarmi acaba çünkü randevuda bulamiyorum polikinlige
Busra_47 Sinemfidan canım gün vermeden dogumu baslatmazlar çünkü anestezi doktoru ile gorusuyorsun sonra doktorun bilgisayarda gün ayarlıyor acilde düşsün gözüksün diye yani anlicagin anlaşılır almazlar sadece gün verirler
Qwwertyvjh Sinemfidan bende şehir hastanesinde doğum yapabilirim ama daha önce hiç bir kontrole gitmedim oraya randevu da bulamıyorum o yüzden bende özeldeki doktorum haftaya kontrol yapcak normal doğum derse sancılar falan başlayınca şehir hastanesinden acilden giriş yapsam sıkıntı olur mu
DefneErva Bence şansınızı bir deneyin. Randevu bulamadığınız için size kolaylık sunabilirler çünkü randevu bulmak gerçekten çok büyük bir sıkıntı.. Doktorunuz haftaya gel deseydi, mutlaka randevulu ya da randevusuz gidin derim 😊
Sinemfidan Busra_47 anladim canm bende Çarşamba gidicem. Direk doktorla görüşürcem doğuma geldim deyince belki alırlar diyr hala umidim var hadi olsun iki gun sonra sina versin hic bayrama denk gelsin istemiyorum 😏 oglumdada sirek acilden girmsitim 2018de direk ameliyata almış lardi.