Ballmom22 Kızlar nstde sancım çıktı alttan muayene ettiler bir cm açıklığım varmış doktor iyice açayım doğumun başlasın dedi böyle olup doğum yapanlar açılmanız ne kadarda ilerledi
Edaaaa1412 Ballmom22 bende pazartesi gittiğimde 1cm açılmam vardı ama sancım yoktu nasıl olur bilmiyorum
MeyraRana Ballmom22 benim sancım çoktu ölüyordm 1 cm vardı sabaha kadar parmaklaya parmaklaya 2 cm yaptılar çocuğun kalp atışı bi anda düştü sezeryana aldılar eğer ilaç verirlerse açılma desteğine belki faydası olur.
hurrem_sultan Ben hastaneye gittiğimde 2 cm açıklık var dedi eliyle masaj gibi yaptı sonra da işte 4 cm oldu dedi ilk doğumumdu çok şaşırmıştım bende
Ballmom22 tazebiranne_hg04 doktor iyice açayım doğumun başlar gece yada yarın dedi bilemem ama zaten perşembe gününe kadar süre vermişti perşembeye kadar kendi sancım olmazsa suni sancı vereceklerdi
Hafize27 İlk doğumum da 37 haftada 1.5 cm acilmam vardı 40da suniyle doğurmuştum bazen ilerlemiyor bazılarınında bi anda açılıyor
Anna-aslan Ballmom22 benim 1 cm acilmam vardı ama sancıyla açılmıştı 6 cm kadar ama sorunlu olduğu için sezeryanla aldılar bilmiyorum canım