Minikpopo Arkadaşlar burdakiler bilir benim enfeksiyon problemimi. Ben geçirmek için bişeyler yaparken daha da kötüye gidiyor sanki ! Alttan çok fena sancı vuruyor. Özellikle de kızım oynadıkça alttan çıkacakmış gibi kasılmalarım oluyor. Çok ağrıyo rahim ağzım. Resmen bişeyi çıkacakmış ordan gibi. Sizlere de oluyor mu bu bıçak saplanmaları ?? 😢😢
Sakaryali54 Minikpopo kac haftaliksiniz ? Bnmde enfeksiyonm vr ama cok dgl yinede ilac verdi doktor.bazen icmiyorm bana da oluyo bi de surekli bi tarafa toplaniyo sertlesiyo canm yaniyi ozamn.ama ilac icince skinti yok
DenizOcakLafc Minikpopo canım enfeksiyon yok bende ama o söylediğin çıkacakmış gibi ağrı bende de var . Yani bebek hareket ettiğinde aşağıya baskı yapıyor genital bölge de şiddetli ağrı oluyor . Enfeksiyona bağlama içini rahat tut , ayaklarını sıcak tut canım 🙏
Minikpopo Sakaryali54 29 haftalığız. Kullanmadığım ilaç kalmadı ki benim canım ya. İlaç içsem de içmesem de enfeksiyonum geçmiyo ama sanırım çok şiddetlendiği zaman böyle oluyor ama korkuyorum ha doğurdum ha doğurcakmış gibi bir ağrı saplanıyo her oynadıkça bebeğim ☹️😞
Sakaryali54 Minikpopo 28haftaligim bnde.bnm ki enfeksiyondanms.doktorunuza danismadiniz mi bisey demedi mi ?
Minikpopo DenizOcakLafc Ayy canım benim yaa ama çok korkuyorum artık resmen o oynadıkça ben alttan tutuyorum kendimi 🤦🏼♀️ Ne çektim bee arkadaş yaa valla tüm hamilelik sendromlarına yakalandım allaha şükürler olsun 🤣
DenizOcakLafc Minikpopo endişelenme canım benim,bugün 39 haftam doluyo enfeksiyon hiç olmadı ama üşütme kendini hep sıcak tut belini ve ayağını 😁 yeri de daralıyor bebişin hareketleri daha şiddetli gelir artık , allah sağlıklı Doğum nasip etsin inşallah 🙏
Minikpopo Sakaryali54 doktor ilaç veriyor sadece artık adamın da yapacağı bişey kalmadı canım ne yapsın yani tıpdaki bütün ilaçları kullandık resmen 🙄
Minikpopo DenizOcakLafc Aminn inşallah canım Rabbim seni de bir avazda kurtarsınn 🙏🏻 Şu an çok sarsıyor beni çok ilginç şeyler oluyor karnıma arada yapıyor böyle haylazlıklarr 😇😇