Stella_0 tecrubesizanneadayi12 ben ilk gebeliğimi 6 gün önce normal kaset testle öğrenmiştim ama birkaç gün daha bekleyin yada direk kan tahlili yaptırın daha garanti olur 😊
tecrubesizanneadayi12 Stella_0 yaşadığım yeri bilmiyorum yeni taşındım yani daha önce burada yaşamıyordum o yüzden tek başıma gidip kan verebileceğim bir yer yok yakın mesafe eczane var birtek 😬
Canselly Bence herkeste farklı bu durum bende tam adet günümde varla yok arası çizgiyle öğrenmiştim dayanabilirseniz biraz bekleyin ☺️
tecrubesizanneadayi12 FatmaNur_27 daha önce hiç test yapmadım bu nedenle hayal kırıklığına uğrayacak bir insan olduğum için korkuyorum 2 aydır deniyoruz
Herayumut Benim 10 gün var bugün yaptım ilk baş çıkmadı ama şuan çok silik görüyorum amaa ben erken gebelik testine guvenmiyorum
Ceren3510 Adetime 8 gün var erken gebelik testi yaptım bugün çok silik çıktı ama şimdiden heveslenmek istemiyorum
Mehtapkz Ceren3510 canim merhaba hayirli olsun acaba testin markasi neydi canm birde resmi varmi benmde regle 6 gun kalayken yapmistm silik bisey cikti ama ben ihtimal vermiorum daha oncede bole silik cikip adet gormustm oyuzden umutlanamiorum ama bi yanmda acaba dior
Ceren3510 tecrubesizanneadayi12 hiç bı fikrim yok canım bu şekilde olup sonra tek çizgi cikarmi bilmiyorum ama insan korkuyor genede
Rabiakltk5 tecrubesizanneadayi12 çıkadabilir cikmayadabilir ben 3 gun önce yaptım çıkmadı 1 kala yaptım çıktı
Ceren3510 Mehtapkz merhaba teşekkür ederim canım bende hala acaba varmı diyorum kan verdim perşembe Alicam sonucumu.comfort days ve comfort early iki farklı test yaptım.resim nasıl atılıyor buraya
Mehtapkz Ceren3510 canim hizlifotograf yukle yaz googleye oraya indiriysn resmi sonra asada resm sayfasi kopyala var kopyalayip buraya atiosun canm mesaj yazma bolumunde once fotografa bas sonra yapistr
otekidunyali Ben 7 gün varken yaptigimda negatif cikmisti, 5 gün kala pozitif çıktı. Normal gebelik testiydi erken olandan degildi. Suan hamileyim ama henüz cok basindayim bakalim :)
tecrubesizanneadayi12 otekidunyali bende dün erken gebelik yaptım birşey çıkmadk bugün yaptım çizgi belirdi normal testti bıgünki
Ceren3510 Mehtapkz https://mutluresim.com/image/gCQcQ buda 2 gün sonra yaptığım test.ikiside erken gebelik testi canm.insallah kanda pozitif çıkar