mavisinprensesi20 Kızlar doktorumuz asla yanılmam diyor zaten bir arkadaşın da 11. Haftada kız demiş ve şuan kızı 8 aylık bugün bizde 12+1 bizim de kızımız olucak insAllah 😍😍🥰🥰 ama çok erken biraz daha bekleyin diyorlar kız demek için sizce
girl_boy_annesi mavisinprensesi20 tebrik ederim canım hayırlı olsun bende kızımı 13. Haftada öğrendim 💖
Annesininportakali53 mavisinprensesi20 çok çok erken tabiki doktor yanilmayabilir ama benim görüşüm zaten 2 seçenek var %50 kiz %50 erkek o haftada daha bebegin cinsel organları yeni oluşmaya başlıyor özellikle erken haftalarda kız denilmişse daha da yanılma oluyor bence bekle derim 15 ten sonra net belli olur 🌸 yine de hayırlı olsun canım
girl_boy_annesi mavisinprensesi20 canım önce kız denilip değişen çok oluyor rabbim gönlünüze göre versin 😘
mavisinprensesi20 Annesininportakali53 herkes öyle diyor daha yeni oluşmaya başlıyor hele de kız demek içinde çok daha erken diyorlar ama biz kız istiyorduk bilmiyorum değişir mi 😐 kızda yanılma payı yüksek diyorlar doğru mudur acaba
mimar_anne Ya maşallahhh tebrik ederim 🙏🏼🥰 dün bende 11+3 de gittim erkek olabilir dedi ultrason görüntüsü var mı acaba bacaklarının benim arada küçük bir çıkıntı var ama kızlarda da olabiliyor o 😍 bizim ultrason aşağıda https://imgyukle.com/i/Vj0Oz8
mavisinprensesi20 mimar_anne mimar_anne bence de sizinki erkek bizim böyle fotomuz yok 🙄 bide bizim ki tontise benziyor en başından bacak falan göremedim ben 😂
Annesininportakali53 mavisinprensesi20 evet kızda yanılma payı yüksek ama inşallah gönlüne göre olur canim🥰
Meliselif45 girl_boy_annesi  https://resimyukle.io/r/W2HXjkI6ns sizce benimki neye benziyor 13 haftalık??
Cennet-Kokulum mavisinprensesi20 Vay arkadaş bir bebiş mi utangaç ya 21 haftalık olacağız yarın öğrenemedim cinsiyetini ve 1 ay sonra kontrole gidecem ben nasıl dayanayım nerelere gideyim vay anam vay 😂😂😂😂😂😂 Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah🤲🏻🤲🏻💕
mavisinprensesi20 Cennet-Kokulum ahaah Bizim ki maşallah ayırmışti bacakları utanmadan doktorun demesine göre yani 😂
Annesininportakali53 Cennet-Kokulum bunu gören ben gözyaşlarımı tutamamışımdir🤣 kız benimde Bi kaç gün sonra randevum 18 haftalik olcam gel beraber ağlayalım Bi kaç gün sonra göremezsem heralde artık ümidi keserim doğumda görürüz diye🤣 bu bebeye ne yapsam durmuyor anam tok giderim aç giderim erken giderim gec giderim ama hiç totomun üstüne oturayım demez horon tepiyor içimde 🤣
mimar_anne mavisinprensesi20 yaa hayırlısı olsun inşşallah kız erkek hiç farketmez sağlıklı olsun yavrularımız 🙏🏼🥰
Ervaannesi mavisinprensesi20 benim de 12 de tahminde bulunmuştu doktorum kız diye, 17de kesinleşti kız olduğu