Ygmr0334 Kızlar bir saattir adet sancısı gibi sancim kesilmedi aynı derecede elim ayağım titriyor kimseye endişelenmesin diye haber veremiyorum yardımcı olun
Deniz2961 Ygmr0334 cnm bu sıcak suya gir dus al baklm rahtltckmı eger sıklasır sa doktora gt kac haftlıksn
Ygmr0334 Ygmr0334 kızlar yanlış alarmmis ilk gebelik olunca hangisi gerçek şancı hangisi yalancı bilemedim dünkü de yalanciymis 😥 eve geri geldik
Tuba704 Ygmr0334 sakinliğini koru ve doktorun özelse görüşmeye çalış değilse biraz bekle uzan dinlen 1 saate delan iyi hissetmessen acilden giriş yap arada bana da oluyor dinlenince sakinliyorum ihmal etme 👍
Mesezh Arkadas dogrı soyluyor dus al temızlenmen gerekıyırsa temızlen .. esyalarınız hazır degılse hazırlayın ve hastahaneye gıdın
Ygmr0334 Tuba704 geçen böyle oldu geçti ama bunda vajinam ağrıyor ve suyum değil galiba akıntım sürekli geliyor
Mesezh Dogum sancısıdır buyuk ıhtımal Allah sag salım kavıstursun kolaylıklar olsun InsaAllah. Dogum sancısı degılse bıle hastahaneye gıt yınede
Tuba704 Ygmr0334 su testi de yapılıyor kaç haftalıksın bilmiyorum ama bende yaşamıştım su değildi vajina ağrısı ve akıntı bende de çok hatta ateş bile yapıyor 😞
SevcanSungur Benimde dun gece cok kasilmam ve sonrasi adet sancisi gibi oldu yarim saat onceside inanilmaz akintim geldi sapsari bende beklemedeyim gguze haberlerini bekliyoruz
Ygmr0334 SevcanSungur biz senin kini de bekliyoruz inseallah sağlıklı olsunlarda çektiğimiz gelip geçici
Tuba704 Aysetnj devletse birşey ödenmiyor biliyorum özelse de değişir bilgi veriyorlar nst ye bağlıyorlar kan alıyorlar ultrasonla bakıyorlar tek tek öncesinde fiyat bilgisi veriyor ama zaten hafta içi direkt doktora da yönlendirirler daha iyi olur