Nursemablk Kızlar 7+6 haftalık hamileyim. Ve ne yersem yiyeyim ağzımın tadı hiç yok ve yediğimi beğenmiyorum en sevdiğim şeyi bile. Bu durumu geçiren var mı? Ya da ne zaman geçti 😒 artık gına geldi hastalıklı gibiyim sürekli 😒😒
Eleonora Nursemablk ayni ben 10+3 haftaligim. 6 haftamdan beri o durumdayim. Sevdigim yemeklerden bile sogudum
Morkelebek26 Nursemablk valla canım bir tedavisi yok inan sabır edicez ben 6.7. Haftamdan beri şiddetli bulantı istifra yaşıyorum hiç birşey yiyemiyorum su dahi içemiyorum ve birşey yiyebilsem bile ağzım çamur gibi tadı tuzu kalmadı 12+2yim hala aynı bende bekliyorum geçer inşAllahhh diye 🤷🤦
Eleonora Nursemablk vallahi bilmiyorum 🤷🏻♀️ Bende sabirsizlikla geçmesini bekliyorum. Her seyden tiksindim artik
Annecikler Arkadaşlar inanın bende öyleydim 4 defa serum taktirdim içinde vitaminde vardi hatta 3 kilo verdim atlatdim çok şükür 19 haftalik oldum
FatmaNur_27 Nursemablk geçer geçer ben 59 kilo ile hamile kaldım 54 e duştum 3 ayda sonra tekrar kilo almaya başladım şimdi 69 kiloyum pazartesi doğumum var 10 kiloyla tamamliyorum