nnnaaz Çikolata yaptırıcam zaten çok gelen olmaz sezeryan olmazsa zaten kalmıyoruz hastanede. Şerbet kolonya ve çikolata mevlütte veririm diye düşünüyorum.
Haticenurozturk 127383 kız hastaneye kimse gelmedi zaten eşim ve annemden başka hastanede de lohusa şerbeti hediye verdiler eve çıkınca magnet verdim gelenlere bide hoşgeldin bebek yazan çikolata vardı onlardan verdm
Nur123aa 127383 hiç bişey 😄 bu çocuğu ben doğurdum bakışlı bir fotoğraf ve zafer işareti bence on numara 😄😄
Hifu16 127383 evet isteyeceklerdir ben zamanında kayınvalideme dedim kimseyi almam eve dedim oda Allah’tan benden yana🙏😊 bizim zaten kimsemiz yok🙄
Hacisss 127383 ben deniz konseptli jel mum yaptım biraz drajeli kavanoz bir kaç adet anahtarlık işledim 2 kutu da madlen çikolata yapıcam biri ev için diğer hastane biraz da kurabiye yapmayı planlıyoruz Allah izin verirse. Bunca şeye ne gerek var diyen olur ise benim eşim doğum yapacağım hastanede ameliyathane sorumlusu ve bütün hastane gelir diye
Aytnnn Hastanede birşeyler dağıtıldığını bilmiyorum ama, doktoruma çiçek ve çikolata, evə gəlincə artık pasta çikolatalar falan olucak
Ebruu91 127383 benimde çok hevesim vardı oda süsleme için hamile olunca kaçtı gitti 🤣 boşa para vermek istemiyorum geçici şeylere ama fotoğraf çektirmek için bütçe ayıracağım ona hevesim hala devam ediyor 😄
Hacisss 127383 çok teşekkür ederim canım. Kızımda hiç bişe yapamadım herşey içimde ukte kaldı Oğlum da yapmak istiyorum Allah izin verirse
Melisakrtl 127383 valla sadece baklava yapip dagitcam hastanedekilere magnet yaptirmadm daha yaptircam ama sadece aile icin cikolata fln gerek duymadm