minikkusummm Kizlar ya oglum 6 aylik agzinin kenarinda ucuk gibi sivilce tarzi birsey var bugün farkettim. Biz aslinda yurt disinda yasadigimiz icin cocuk doktorumuz burada degil. Kendisiyle görüstüm durumu kötülesirse hastaneye götür suan takip et dedi ama emin olamadim. Atesi falan yok keyfi gayet yerinde. Sadece iste dudaginin kösesinde öyle birsey var. Ne yapmam lazim korkuyorumds kötü birsey olur diye malum ucuk tehlikeli.. Acaba hastaneye götürsem ne yaparlar? Bilen basina gelen varmi
Dark minikkusummm ucuk bebekler için bize göre daha önemli bir konu. Bebeği öpen birinden geçmiş olabilir. Elini falan sürmesine engel olun. Eczaneye gidip bebeğe uygun bir krem temin edin bence yayilmasin
minikkusummm minikkusummm hemsire, eczaci falan varmi acaba biri birsey söyleyebilirmi🥺 @ipekveatlas canim herhalde sen eczaciydin yanlis hatirlamiyorsam. Bebeklerde ucuk icin bildigin birsey varmi?
minikkusummm Dark babasinda vardi 2,5 hafta önce, ondan gecti diye düsünüyorum. Bebeklerde 2 haftayi buluyormus disa vurmasi. Eczaneden bildiginiz birsey varmi bebek icin ucuga karsi. Birde bunu doktora danismadan kullanabilirmiyizki?
Dark minikkusummm bildigim yok ama eczanede bilirler tabi ki hangisi uygun ya da değil. Çocuğu da götürün uygun bişey verilir