Talihimyokbahtimkara Fatunsal33 Burada değeri 12den öğrenenler biliyorum canım ama artışını kontrol ettirmen gerekiyor ilk başlarında o şekilde anlayabilirsin sağlıklı gebelik olduğunu
Seyma-Aslan00 Fatunsal33 değere göre bakılmıyor. İki güne bir kan verip 2 katı artmıs mı ona bakmak lazım. Hayırlı olsun♥️
Yelizdiyebiri Annekusumm şu nub teorisine göre bakanla tartışmıssn canım benimkini bilemedi kız dedi direk benzıyoda demedi dırek kız dedi. Erkek cıktı ama ve cok emin konusması tuhaftı ki daha 4-5gündür cinsiyetleri yorumlamaya başlamış farkettm. Bir iki kişininkinide denk geldim yanlış bilmiş
Nursah34 22 Ocak son adet tarihim ben 14 Şubat’ta evde test yaptım onunla öğrendim kan verdiğimde 63 Beta çıktı. daha 2 hafta vardı Adetime doktor da demişti niye erkenden test yaptın falan diye
Annekusumm Yelizdiyebiri teori sonucta uaniliyo daha once de kizimda baktrdim erkek dendi o baktrdiqim kisilerde cok iyi tutturuyodu hwrkes onlara soruyodu sonucta doktor evjrip cevirip cihazla bakiyo tek kareden tahmin illaki yanildiklari oluyodur benim takildiqim konu arkadaş beni kız dedi diye bozuldum sandı 😂 ikiside benim evladim kızımda var oglumda cok şükür
Yelizdiyebiri Annekusumm yalnız o arkadaşa cogu kısı erkek demıs bır ıkı kışı kız dedı dıye oda bozuluyodu😅😅 bırtek sız kız dedınız nasıl olyo diyodu🥲 yani benim sinirlendiğim nokta emin konuşmasıydı