Yldz-pk Merhaba arkadaşlar. Aranızda progestan kullan varmı ? Varsa nasıl kullandınız ? Benim doktorum fitil olarak kullan dedi .
aysegul6044 Yldz-pk ben 6 haftalıkken hap ve iğne olarak kullanmıştım aşırı uyku yapıyor kafamı kaldıramıyordum neyse ki bir ay sonra bıraktık çok şükür gece yatarken alıyordum hapı uyku yapıyor diye
Deletedmom727272 Yldz-pk 10 gün kullandım, ağızdan önerdi bana fitilde geri aktığında, ya da kahverengi akıntıda iyice deliririm diye🤦🏼♀️ Geceleri ytmadan içtim, çünkü aşırı sersemletiyor diğer yan etkileri varsa da bilmiyorum çünkü uyuyorum😁
Fsl Merhaba bende bir kutu fitil olarak kullanmıştım doktorum kahverengi lekelenme yaşadığım için vermişti
Bklrmrym18 Geçmiş olsun canım ben de kullanmıştım 200 mg fitil olarak ayriyetten de iğne kullanmıştım. Fitil olarak kullandığında daha etkili oluyor
asilannesii Ben hem fitil hem agızdan hemde iğne olarak kullanıyorum. Tüp bebek sonrası Kahverengi lekelenmelerim var.
ikizsevdam asilannesii ahhhh ahhh bende kullandım 6ncı haftadan beri şuanda 22nci haftamdayım hala günde 3 defa fitil kullanıyorum 😒 sanırım doğurana kadar da kullanacağım
ikizsevdam asilannesii plesenta ile zar arası açıklık olmuştu ondan olmuş 18nci haftadan sonra hala da devam ediyor 22 haftalık olduk
Yldz-pk asilannesii İlk defa duyuyorsunuzdur belki çift rahimim var erken doğum tehlikesi oluyor genelde . Önlenmesi için .