Babymomhappy Ya o dakika gösteren işte rafadan kayısı tam pişmiş olduğunu gösteren şeyden bile aldım beceremiyorum kaç dakika haşlıyorsunuz tam pişmesi için 😅 benim ya çiğ yada taş gibi oluyor hep 🙈😅😅
CansuDRY Babymomhappy Kaynadığını görür görmez ya yavaş yavaş 100′e kadar sayıyorum ya da telefondan 3 dakika 10 saniye tutuyorum. Mis gibi kayısı oluyor. Hiç şaşmadı bugüne kadar. Tam pişmiş istersem kaynadığını gördüğüm andan itibaren 10 dakika tutarım. Morarmadan tam pişer. Alır almaz soğuk suda bekletmek gerek yoksa kendi ısısıyla pişmeye devam eder morarır.
Ebbruc Babymomhappy kaynadıktan sonra 7 dk falan daha bekliyorum ve misss 🤤 tabi şuan tiksindim yiyemiyorum da
Babymomhappy CansuDRY ay teşekkür ederim katdetcem tüm bu bilgileri 😅 dalga konusu oldum valla eşime 🙈😂
Kubrailkan Makinesini almıştım Sinbo marka herkes linçlemisti yumurtayı da haşlayiver bi zahmet diye 🤣🙊 5 6 yumurta alıyor kalabalık kahvaltiya okadar iyi ki. Lincleyenler kolayligini görünce beğenmişti 🤣🤣🤣🤣
Babymomhappy Kubrailkan ay bende düşündüm onu aslında çünkü gerçekten her yemeği yapıp onu yapamıyorum 😂😂😂🙈
Babymomhappy Ebbruc kayısı mi oluyor tam mı pişiyor 🙄😅 aaa ama başka türlü tüketebiliyor musun peki atıyorum omlet yada krep içinde kekte falan
Kaahvelii Babymomhappy Yumurtanın üstüne su koyduktan sonra 13 dk tutuyorum sert olmuyor tam pişmiş oluyor
Babymomhappy Kaahvelii tüm dakikaları tek tek deneyeyim hangisi bana uyarsa öyle devam ederim artık 😅
Ebbruc Babymomhappy tam pişmiş oluyo kayısı içinde 5 dk yeterli oluyor ama kayısı yiyemiyorum zaten hamile olduğum için, omlet yiyemiyorum kokusu aşırı rahatsız ediyo malesef ama eşim çok aşırı pişirmeden yapıyo ne çiğ ne omlet o zaman yiyebiliyorum nadiren
Babymomhappy Srdm sabah eşim tam pişmiş istedi yumurta bildiğiniz çiğ olmuştu 🙈😂😂 suyu gösterip çektim sanki oysaki o kadar da kaynadı 🙈🙄😅