Benjaminannesi Birkuzucukbeklerken ya kadın panik atak hastası beni de gerer ikincisi annem erken gelip erken gider korkusu var 😂😂😂
Dark Benjaminannesi öyle bişey yok. Su gelirse eğer suyu azalır, onu da farkedersiniz. Su gelince bile 24 saate kadar zaman veriyorlar. Benim 3 gün boyunca 2 cm açıklık vardı hiç bişey olmadı, hatta o kadar olmadı ki suni ile bile ilerlemedi😁
HurremSultan Dark benim 34. Haftadan 1 cm acıktığım vardı doğum baslarsa anlarsın dedi zaten eve gönderdi ilerlemedigi için. Yani bir 2 cm çok önemli değil gibi anladım 😃 tabi her gebelik farklı sonuçta
Ipeksari57 Benjaminannesi Canım korkma sakın ben 2 cm açıklıkla 31. Haftadan 37 ye kadar durdum 37+4 de doğum yaptım. İnan neler yaptım anlatsam inanmazsın açıklık xoktor sorun demediği sürece korkma 🥰 Hem Su azalsa bilirsin herhalde o nasıl laf sen sıkma canını 37 haftalıkmışsın yorumlardan baktım doktorunu dinle egzersiz yap duş al hafif yürü evde bile olsa vee Allah’ın izniyle sağlıkla bir avazda al bebeğini kucağına 🤍
Aysunnnn_ Benjaminannesi Korkma çiçeğim stres yapma doktor sorun yok dediyse başka kimseyi dinleme yengen profesör mü sanki
2Bebek1Anne Benjaminannesi doktora gittin mi açılma durumun ne sancıların kaç dk da bir geliyor düzenli mi düzensiz mi
Ipeksari57 Benjaminannesi Amin canım hepimizin valla sancım oluyordu tabi ama dayanılmayacak gibi değildi. Bir de bana 31. Haftada ciğer geliştirici vurmuşlardı ama tek doz aşırı risk yoktu progestan falan da kullandım ama baska bir sorun olmadı şükür ki hatta kızım 1 hafta sonra 1 yaşına girecek ve de oğlumu kucağıma almama da 59 gün kaldı ♥️🤗 Sen hiç canını sıkma sen sıkılır üzülür stres yaparsan bebeğin de yapar rahat ol emin ol ki hersey çok güzel olacak 🌸🤍