Benjaminannesi Deletedmom83940 annemi de korkutmuş annemin eli ayağı çekildi ama kıyamam yengeme yaptığı fedakarlığı bize yapmadı valla ❤️ Allah razı olsun o konuda yengem beni kıskandı da dedi demek ayıp günah olur
Neslikra06 Benjaminannesi ay ne alaka 1 cm açıklıkla 1 2 hafta gezen insanlar var bende 3 cmle 2 gün durdum neredeyse,yürüyüşte yap hurma ye squat yap zaten haftan büyük artık
Eminecak Benjaminannesi beni de sabah halam aradı artık doğur bebegin beyninde hasar olur diyor tobe yarabbim
Durubebegim Benjaminannesi az kalmış zaten doğumuna aslında yürüş iyi gelir zaten doğum olurdaysa erken doğum sayılmaz bitanem
haklisinesracim Benjaminannesi onu bilmiyorum 10 gün öncesinden sancılarım vardı kontrole gittiğimde de hafif hafif vardı hep demek ki 10 günde açılma olmuş
turkeri-canan Nur1811 Bende 29. Haftamdayım 29+5 im açıklık olup olmadığını nasıl anladınız doktor alttan muayene etmedi henüz beni çünkü yani şikayetle mi gittiniz de baktı yoksa normalde bakılması gerekiyor mu ?
Birkuzucukbeklerken Benjaminannesi kiz 37 haftaliksin zaten neden bekletiyorsun ki 1 hafta daha anneni bacim benim kizim gibi bir anda gelirse bir başına kalırsın 😅😅😅😅
Sevdanur522 Benjaminannesi benim yengem de bana covid gecirirken cocuk sicaktan yanar icinde demisti 😂😂😂 cok sukur erimedi yanmadi 😂😂😂