benimmdunyamm Lylaars canım kanama olan bölgeye bak aynada nrrden geliyor kanama zaten dış bolgedeyse belli olur eğer rahimden geliyorsa silince orayi anlarsın
Ozlemmm12 Ozlemmm12 gebe misin yoksa bakire olduğun için mi endişe ediyorsun ama dert etme herhangi bi şey değildir ince deri olduğu için derin kanamıştır
Ozlemmm12 Lylaars için ferah olsun dua et bi şey olduğunu snmıyorum dediğim gibi deri ince olunca tahriş olup kanamıştır
Lylaars Ozlemmm12 insallah ya insallah bir an bayılıyor dum valla aşırı terledim ve tansiyonum düştü bebegim e bisey olmasın da kendim gram umrumda degilim
Lylaars benimmdunyamm ayna dan baktım akıntı geliyor simdide acikcasi yani diyorum ya aşırı korktum çünkü oraya ağda bile degdirmedik
benimmdunyamm Lylaars yani açık konusmak zorunda kaldım ksuura bakma o deliğin olduğu yeri peçeteeyle sil eğer oradan geliyorsa rahminden geliyor demek agdayla alakası olduğunu sanmıyorum oradan geliyorsa doktora git
Lylaars benimmdunyamm ama durdu şu an kanama yok 2 3 damla geldi şimdi bakıyorum gelmiyor akıntı var sorun vR mıdır sizce
Lylaars benimmdunyamm doktorum izinli şu an da gider sem acile giderm ama simdi durdu ya kan ben kan sulandirici kullanıyorum simdi