mervebu1ut Merhaba kızlar ben 34. Haftamdayım doğumuma az kaldı. Allah nasip ederse bir kızım olacak. Şu sıralar neredeyse her gün rüyamda doğum yaptığımı, kızımın yüzünü, saçlarını, altını değiştirdiğimi, emzirdiğimi görüyorum. Sizlerde de oluyor mu bu durum😄
HSena38 mervebu1ut aklınızda o olduğu için sürekli bilinçaltından ötürü görülür kafaya takılanlar 🌸 Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun🌸💗
_merii4 mervebu1ut ayyy o kadar aynı kii ama.ben sürekli erkek çocuğu görüyorum yani çok da hoşuma gidiyor görmek eger rüyamda gördüğüm.gibi bir bebekse maşallahı olucak hanfendinin 😅
Elilar2225 mervebu1ut ben de hep doğum yaptığımı görüyorum. Hatta çok iyi geçmiş kendi kendime nasıl bu kadar rahatım sanki hiç doğum yapmadım sezaryen olmadım izi de yok diyorum😁😁insAllah da öyle olur🥹🙏
nrsen mervebu1ut ay ben bu gece hemde suyum gelmiş nişanım gelmiş 😅😅 11 gün kaldı iyice sıklaştı. Geçen gece uyandım kocamın totosuna pış pış yapıyormuşum. Eşim kalktı dedi sen napıyosun😅😅çok güldük
cerenida Bende burdan el sallıyorum sana bende her gece bebişle uğraşıyorum hatta gece rüyamda beşiğe yatırmışım ama düşmüş onu gördüm gitti olmayan psikikojim 😂
Kubrailkan Çok fazla görüyordum bide benle birlikte eşim de görüyordu bi gece nerdeyse beni kaldırıcakmis iyi miyim diye 🤣🤣🙊 doğurdum 48gun oldu hala rüyamda doğuma gittigimi görüyorum psikolojim bozuldu 🤣🤣🙊