[silindi] Benim kahvaltımda bugün çeri domates, salatalık, roka, zeytin, süzme peynir ve lorlu maydonozlu omlet varr 😁
Deletedmom73711 [silindi] Saat 09:00da bir tane kaşarlı tost 2-3 dilim de karpuz yedim şimdi yine acıktım ekmek arası fındık kreması yiyeceğim😂😂
2koftemom [silindi] patates kızartması yaptım. Geei kalan zeytin peynir yumurta ıste bildigimiz😅😅😅😅😅😅
Dilek5252 Eslemim34 suzme peynir tereyağı cilek receli ev yapimi zeytin haşlanmış yumurta ve menemen 🫠🥰
Fztozgeckr Ben de yeşil salata yaptım havuçlu, domates ,salatalık, avakado, peynir, yumurta yedim ☺️🌸 şifa olsun
Annesininportakali53 Deletedmom73711 bende 9 da kahvaltı yaptım şimdi de acıkınca ne yesem diye düşünüyordum 20 dk da bir ağzıma bir şey attığım için artık ne yiyeceğimi bıkmıyorum mantikliymiş bende gidip yiyim😄😄😄
Annesininportakali53 [silindi] o afiyet olsun bizimde klasik kahvaltı süzme peynir, çeri domates, salatalık, haşlanmış yumurta, siyah zeytin, vişne suyu, bal…
Deletedmom73711 Annesininportakali53 Valla ben de 20 dk da bir acıkıyorum, daha şimdi bunu yerken bir sonraki öğün ne yiyeceğim diye düşünüyorum😂 Onda da evde meyve var, meyveli yoğurt yapıp yerim😂
CansuDRY [silindi] Kırmızı biberli omlet, İzmir tulumu, süzme peynir, ev yapımı kırma yeşil zeytin, siyah zeytin, çeri domates, salatalık, 3 küçük dilim tam buğday ekmeği, bir fincan çok açık çay.
Misssitare [silindi] Yumurta, peynir, zeytin, domates, süt Muzu da önden açlığımı yatıştırsın diye yiyorum
Heyla [silindi] ay ne güzel herkes omletler biberli yumurtalar falan yiyor bizde yumurtayı bile kıramıyoruz tiksinmekten 😅