zxcvbhgfd Hazelgoktas canm tam olarak bilmiyorum ama sağlık guvencene göre degsyr fiyatlar bz bakurlu olarak gorusecz ıcretı 1500 gibi bişe sanırım. Sen nerde düşünüyorsn
Sevgican Adelimm güzelyalıda kuzenm ameliyat oldu yanlış ameliyat ettiler ve kanaması durmadı tekrardan ameliyat yapıp 600 tl istediler doğumdan hariç güzelyalıdan kimse memnun değil dikkat et sen bilirsin tabiki yinede canım
Adelimm zxcvbhgfd muayne ucretı 80 ₺ doğum ücretini konuşmadım daha nisanda olacak Doktorumdan memnunum selçuk gürbüze gidiyorum
NazmiAyeifi Adelimm evet çok ve muayene ücretide arttı orda çalışan biri vardı o hastanede Doğum yapma dedi bana
Hazelgoktas Özel adana hastanesi muzaffer şengül 1100 lira. Akdeniz vakfı kartınız varsa 880 oluyor kızlar.
Gurbettebianne Hazelgoktas Akdeniz vakfı kartı ne demek canm ? Adana da değilim ama gelicem o hastaneye de bakarım
Adelimm Sevgican bilemedim canım aralık 15 de akrabamız doğum yaptı onla aynı doktora gıdıyrmuşz zaten o memnundu ağrısı sızısı olmadı sezeryanla kafam karıştı 🙁 ğ