Eminecak Edanurkeskin kum dökmek idrar yolu enfeksiyonu yapabilir. Ama gebeliğe engel olsa ben hamile kalamazdim merak etme.
Evinblgl Edanurkeskin evlendim ilk yıl iki kere taş düşürdüm iki kere idrar yolu enfeksiyonu oldum ardindan çocuk istedim ilk ay hemen oldu şuan 2 yıllık evliyim 9 aylık hamileyim
gkbyza Bildiğim kadarıyla değil cünkü bende de kum oluşmaya başlamış 5 aylık hamileyim. Öncesinde idrar yolu enfeksiyonu geçirmiştim hatta kana karışmıştı 🙄
Edanurkeskin gkbyza bende kaliteli spermlerim geçişini zorlaştiriyormuş diye duydum kum değilde enfeksiyonu
Biranne11 Engel değil sanırım. Kum, taş ve enfeksiyon varken hamile kaldım. Ama hemen hamile kalamadım nedenini bilmiyorum. Nasip :)
Nskyhn Edanurkeskin bol bol su icmeni tavsiye ederim anca öyle gidiyo. Ben bol su içtim ağrı kesiciler falan anca ayakta durdum
Edanurkeskin Eminecak hadi ya enfeksiyon yapar mi kurtulamadim kumdan bir türlü ben ağri hissetmiyorum ama ne zaman idrar tahlili versem daha yüksek kum çıkıyor 3 aydir uğraşiyorum
Eminecak Edanurkeskin benimde sürekli kum ve taş sikayetim var gebelikten oncede olan bir seydi ama gebelikte bende çok sıkıntı çıkardı. Kum kolay ama kanallarin genisledigi için canın acimaz da enfeksiyon yapabilir