Deletedmom_7 Merhaba içinizde bu testi veren var mı sonuçları ne kadar zamanda çıkar? Bekliyorum ama hastanede beklesem mi gidip sonradan mı iğneyi yaptırsam bilemedim
Bayancorek Deletedmom_7 2 kere yaptırdım, ikisinde de 1-2 saat arası çıktı sonuç. Hastaneden hastaneye fark eder mi bilemiyorum tabi.
Deletedmom_7 Sulesaglam Şule hanım Peki size de yatış verelim dediler mi bugün yatış vereceklerdi bana Ben kabul etmedim sorumluluk aldığıma dair bir kağıt imzalattılar taburcu ettiler
Deletedmom_7 Bayancorek en geç öğleden sonraya çıkar diye düşünüyorum bende. Bekleyeyim. Git gel zor oluyor ya yaz günü sıcakta
Bayancorek Deletedmom_7 Bencede gitmekle gelmeniz bir olur zaten, bu havada yorulmayın boşuna bir köşede oturun. 🍃🤗
Sulesaglam Deletedmom_7 ilk gebeligimde 28 haftamda oldum yine yatış verildi imza attım çıktım şuan ikinci gebeligim kanamadan dolayı 10 haftamda yapıldı bide 28 haftada yapıldı hepsinde yatış yapılıp cikarildim
Deletedmom_7 Sulesaglam yatın çıkmayın çıkarsanız sorumluluk size ait falan dediler de ondan sordum. Ben 15. Haftamda özelde bu iğneyi olmuştum. Ama aynı zamanda kanamam da olduğundan orda yatış verdiklerinde kabul etmiştim.