Deletedmom434 BuseTrkhan ben joie markasının aldım e bebek sitesinden bir incele istersen şuanda indirimde
Bos BuseTrkhan ben baby force maccon aldım, fiyatı uygundu ve kumaşı da diğerleri gibi naylon degildi
Smyd BuseTrkhan Biz Prego Cosmos park yatak aldık.Kumaşı ve modeli hoşumuza gitti.İnşaAllah kullanınca da memnun kalırız.😊
Aysun2834 Deletedmom434 cnm siyah olan modelinden mi aldın ? Bende joie markasını çok beğendim ama sallama özelliği yok diye vazgeçtim titreşim özelliği çok işe yaramıyor dedi herkes ama aklım hala o modelde 😁😁
Deletedmom434 Aysun2834 evet,kurulumu falanda çok kolay toplaması da aynı şekilde henüz kullanmadım ama şuan memnunum birde pamuklu yatak aldım baby jemin daha iyi oldu kendi süngeri çok alçaktı
feldspar Aysun2834 çocuğu sallamaya alıştırmamak gerekiyor diyor bazı pedagoglar. tüm yabancı markalar, joie de ingiliz markası olduğu için, sallanma özellikleri yok ekseriyetle :)) ben de alıştırmayı düşünmüyorum
Aysun2834 Deletedmom434 benimde hoşuma gitti çok yerde kaplamıyor bakalım aklıma bişey yatmazsa gidip alıcam 2,5haftamız kaldı herşeyi tamam beşiği yok 😂😂😂🙈🙈
Aysun2834 feldspar canım beşiğin sallanmasıyla ayakta sallamak aynı şey değil ayakta sallamak bebeğe zarar veriyor ama sallamadan büyütmek bana imkansız geliyor beşik sallanır olmasa ana kucağı kullanıcaz çokta farklı olmayacak bence gerçi bu benim düşüncem
tugceee10 meltem mobilyadan aldık biz henüz gelmedi ama teşhirini beğenmiştim 850 mi neydi fiyatı da hatırlamıyorum tam 🙄
iremby BuseTrkhan baby force norwich aldim gayet guzel duruyor. Butun aparatlari var icinde cibinlik, oyuncak, alt acma.