mercimekmi Merhaba kocaelide detaylı ultrason yaptırıp memnun kaldığınız doktor varsa yardımcı olabilir misiniz
Smyye1B mercimekmi Prf. Doktor semih özeren. Soydan iş hanına ben çok memnun kaldım 2saate yakın sürdü incelediği tüm organların uzuvlarn görüntüsünü dahi verdi 950 ₺ idi subat ayında ücreti.
Mervecnplt mercimekmi Özel Aktif Kocaeli Hastanesi Prof. Dr. Eray Çalışkan 👍🏻 Çok bilgili memnun kaldım
Limonzeytin Önceden özel aktif hastanesine gidiyodum 11 haftadan 28e kadar doktor iyiydi sonra tavırlaeı ukalalaştı tersledi falan şmdi gölcük medara gidiyorum keşke en başta oraya gitseymişim dedim. Tavsıye ederim yakınsa eğeer.
Limonzeytin Morkelebek26 muayene 235 tl. Doğum ise sezeryan 5500 normal 5000 miş foto çekim album ilk muayeneler aşılar işitme testi içindeymiş. Eda hanıma gidiyorum çok memnun kaldım
Morkelebek26 Limonzeytin detaylı ultrosan ne kadar peki 😊 ben 12+2yim doktorum detaylıyı bu haftada istedi ama arkadşım gerek yok bence 20. Haftadada isticek dedi o yüzden o zamn yaptırcam ama fiyatı ne acaba?
Limonzeytin Morkelebek26 medarda ne kadar bılmıyorm ben yeni başladm oraya. Özel aktfte yaptrdm ben 525tl di. Ben 30 haftalk oldm. Önceki doktrdan memnunnkalmadm diye medara geçtim. Detaylıyı en iyi 20,24 hafta arası oluyo öncesnde çektrme zaten herşeyi oluşsn öyle git👍😊
Morkelebek26 Limonzeytin aynen canım öyle yapıcam da 2liyi umut tepede yaptırdım ama orası malesf detaylıyı riskli hastalara yapıyormuş o yüzden özel hastane bulmam lazm sanırım sıra bulmak çok zor devlette 🤦🤷
Morkelebek26 Limonzeytin sana zahmet sorabilir misin bidahaki gittiğinde telefondan bilgi vermiyorlar çünkü sadce hastaya veriyorlar 🙈
Limonzeytin Morkelebek26 sorarım olur tabi 7 temmzda gidicem randevuma. Bana yaz ama msj at burdan unutmayayım😊