girl_boy_annesi Annesininportakali53 benim 2. Gebeliğim rabbim nasip ederse oğluşum olacak😍 ablasından kalan çok şey var aralarında 2.5 yaş olacak rabbimin izni ile 💙💖
Annesininportakali53 girl_boy_annesi ya ne güzel bir kız bir oğlan Rabbım sağlıkla kucaklarimiza almayı da nasip etsin insallah 🥰🌸
S1907 Son adet trhime göre 15+2 ama ultrason göre 1 hafta önden gidiyoruz teyzesi ,16+3 üz şuanda ,13haftada görebiliriz demişti doktorum babası gelemediği için göstermedi kendini😂😂yarın kontrolüm var inşallah yarın öğrenicez bizde 🙏🏻🙏🏻
Annesininportakali53 S1907 ya sizde mi aynı teyzesi yer onu 🌸 bizde 16+4 uz ama ultrasona göre 17+4 uz benimde randevuma 5 gün var bebişim çok hareketli olduğu için öğrenemedik ya bebegin işini biliyor valla 😄 inşallah öğreniriz ikimizde sağlık kucaklarimiza alalim kuzum🥰🧿🤲
S1907 Annesininportakali53 ahh kuzum hemde nasıl işini biliyor anasına çekmiş😂😂😂 sağlıklı olsunlarda inşallah sağa salim kucaklarımıza alalım kuzum🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Ebrarabla_06 Annesininportakali53 16+3 haftalık daha teyzeleri cinsiyeti belli değil önümüzdeki günlerde öğrenecem inşallah ama karnım bayağı bir belirgin oldu
Annesininportakali53 Ebrarabla_06 yaa teyzesi yesin onu🌸 bizimde 5 gün sonra randevumuz var yanlız değilmişim öğrenince yaz kuzum🥰 ay bizimde karnımız belli oldu 😍🥲🥲 sağlıkla alalım inşallah
ilydn Sevgili anneler 16-17. Haftada vücutta sinek ısırığı gibi birşey olup kaşınan var mı kilo almadım daha çatlağa bağlayamıyorumda kaşıntı durumunu
Annesininportakali53 ilydn hiç bilmiyorum kuzum catlak değil diyorsan belki isilik felndir yaz ayı ya sıcaktan bunalinca olmuş olabilir ılık duş al bu süreçte sık sık
Ebrarabla_06 Annesininportakali53 inşallah öğrenince yazarım öğrenip buraya yapmak için sabırsızlanıyorum sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım benim sende bize yaz ki teyzeleri sevinsin 🥰
minikmelek1311 Annesininportakali53 bende 17+4 haftalıgim ve cinsiyetini daha ögrenemedik suyu azalmış dedi doktor havuç suyu içiyorum ve bol bol su haftaya tekrar gideceğim kontrole. İnşallah suyu düzelir.
Annesininportakali53 minikmelek1311 inşallah kuzum korkma havuç suyu ve normal su en az yaz ayı olduğu için 3 lt icmen lazm korkulacak birsey yok 🥰
mucizem721 Annesininportakali53 Merhaba bizde 15 haftalık olduk ikinci gebeliğim ilkinde tansiyon dan dolayı gelişim geriliği oldu düşük oldu inşallah bunda sağlıkla kucağıma alırım 🥰 Başından beri kusma falan olmadı ara da mide bulantısı oldu uzun sürmedi bizde cinsiyetimizi ogrenemedik daha 🙈 Alışveriş olarak henüz birşey almadık detaylidan sonra almaya başlayacağız 650 Gr kilo aldım 78 kiloyla hamile kaldım önceki gebeligimden kalan kilomu veremedim . Kızlar bebeği hisseden var mı ben çok net olmasada arada hissediyorum sanki 🙈🙈🥰
JJ19 mucizem721 insALlah saglikla kucagizna alirsininiz kuzum🙏 Ilki icin cok uzuldum bende de tansiyon cok oynuyor kac haftalikken vefat etdi ilk gebelikte? Nasil oldu anlatir misin seni uzmeyecekse?
Annesininportakali53 mucizem721 inşallah sağlıkla alırsın kucağına kuzum kendine dikkat et🥰 bende 4.5 kilo aldım bebeği hissetmem herakde ya benim ilk gebeligim olduğu için arada böyle kasigimin üst tarafında pir pir birsey ucuyormus gibi hissettim huylandim iki kere yaşadım bu durumu ama bebek mi bilemedim 🥰
JJ19 Annesininportakali53 aynen besigi bile unisex bembeyaz , bebek arabasida siyah zaten o kadar cabuk buyuyorlar ki bir kiyafeti en fazla 3ay max 6ay giyebiliyorlar O yuzden cok cocuk dusunuyorsaniz en iyis unisex almak herseyini🤗🤗 inshAllah sag salim kucagimiza aliriz kiz erkek hic farketmez ogrenirsen inshAllah yakin zamanda insan yine de merak ediyor tabi ne oldugunu😁😁
Annesininportakali53 JJ19 inşallah kuzum sağlıklı olsunda 🤲 aynen yakın zamanda düşünmesem de ikinci gebelik illaki olur diye düşündüğüm için ne olur ne olmaz kıyafetleri unisex almayı düşünüyorum zaten pek hoşlanmıyorum pembe veya mavi diye ayrit etmekten