minnnie İstanbul’da detaylı usg yaptıracağız. Perinatalog mu önerilen bir radyolog mu tercih edelim bilemedim. Önerileriniz neler?..
Bayancorek minnnie Anadolu yakası için soruyorsanız Ümraniye Santral de Erbil Çakar bey var, onu öneririm. 🍃🤗
1prenses2prensyenigebe minnnie ben Üsküdar Zeynep Kamil hastanesini düşünüyorum randevu alabilirsem şayet baktığımda perinotoloji doktorları hep profesör yazıyordu merak ettim bende bakalım
Yasemin-H Çamlı Medipolde de Perinatoloji Uzmanı Emine Aydın var,detaylı bir şekilde ilgilenip gerektiği yerde de bilgilendirme yapıyor,gitmenizi tavsiye ederim.
Esra_metehan34 Kızlar ben 17. Hafta Üsküdar Zeynep kamil perinatoloğa gittim başka bişi için direkt ayrıntılı usg için geldim derseniz yapmıyorlar bilginiz olsun onun için ayrıca Bakırköy sadi konuk dan randevu aldım perinatolog ayrıntılı usg için orda yaptırdım
1prenses2prensyenigebe Esra_metehan34 nasıl yapicaz o zmn Avrupa yakasında oturuyorum şahsen sürekli git gel yapamam diye ama zaten randevuda özellikle yazıyor yani belli detaylı ultrason için randevu alıyoruz
Esra_metehan34 İlk 182 yi arayıp Bakırköy perinatoloji Selen hanımın randevusu ne zaman açılır diye sorun onlar şu gün diyor ona göre MHRS den tam 16:00 da Randevu alabilirsiniz bu doktor yapıyor ayrıntılı usg ben çok memnun kaldım. Hatta sisteme tam 4 e beş kala girin sürekli sayfayı yenileyin açılınca hemen alırsınız zateb
Esra_metehan34 Zeynep kamil perinatoloji de öyle bişi yazmıyor yapılmıyor yazıyor hatta tam aksine ben oraya da gittim eğer kendi doktorun sevk etmemişse belli bir sebepten ayrıntılı usg yapmıyor direkt olarak benim ikili testim riskli çıkınca yolladı beni zaten testin sonucunu isteyip bakmıştı bana da 20 ve 24. Haftalarda olan ayrıntılı usg için geldim derseniz bakmıyorlar bilginiz olsun isterseniz deneyin🥰